Tehnologija

Samsung predstavil 4K laserski projektor: The Premiere

Foto: Samsung

 

LSP9T in LSP7T modela bosta poskrbela za izjemno izkušnjo domačega kina

 

Seul, Koreja – 3. september – Samsung Electronics je na virtualnem dogodku, imenovanem Neustavljivo življenje, predstavil tudi novi The Premiere 4K laserski projektor. The Premiere bo v domove uporabnikov vnesel pravo kinematografsko izkušnjo.

Na voljo bo v dveh modelih – v 330,2-centimetrskem LSP9T in 304,8-centimetrskem LSP7T modelu. Oba modela podpirata 4K ločljivost slike. The Premiere LSP9T je prvi HDR10+ certificiran projektor s trojno lasersko tehnologijo in nudi revolucionarne podrobnosti kontrasta, ne glede na to, ali gre za temne ali svetle prizore do 2.800 lumnov ANSI svetlosti. Pametni projektor vključuje tudi Samsung Smart TV platformo, ki omogoča pretakanje vsebin izbranih partnerjev in zagotavlja mobilno povezljivost ter zrcaljenje zaslona.

The Premiere 4K laserski projektor ima vsestranski kompaktni dizajn, ki prihrani prostor in se odlično poda v vsako dnevno sobo. Zasnovan je tako, da ga je enostavno namestiti. The Premiere je projektor z ultra kratkim metom, zato ga lahko postavite tik pred steno. Vgrajene ima zmogljive zvočnike in zagotavlja Acoustic Beam prostorski zvok – tako boste lahko še bolj uživali v vaših najljubših vsebinah.

“V zadnjih nekaj mesecih uporabniki vse več časa preživljajo doma. Televizor je postal središče zabave, fitnes trener, sodelavec in vir novic,” je povedal Jongsuk Chu,  izvršni podpredsednik poslovnega dela vizualnih prikazovalnikov pri Samsung Electronics. “The Premiere nudi izjemno kinematografsko izkušnjo. Ima kompakten dizajn, nudi 4K kakovost slike in izjemen zvok.”

The Premiere bo letos na voljo v Nemčiji, Veliki Britaniji, Franciji, Švici, Avstriji, Nizozemski, Belgiji, Italiji, Španiji in skandinavskih državah.

Za več informacij obiščite www.samsung.com.

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim razvojem in inovacijami spreminjamo svet televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov, pomnilnikov, sistemov LSI in LED rešitev. Za več informacij obiščite Samsungovo medijsko središče na http://news.samsung.com.

 

PR:

Samsung

4. 9. 2020

Avtor

Administrator