Tehnologija

Samsung Galaxy Z Fold2 5G sedaj v Sloveniji

Foto: Samsung

 

Z Galaxy Z Fold2 5G odkrijte izkušnje, ki do sedaj niso bile mogoče

Ljubljana, Slovenija18. september 2020 – Samsung Galaxy Z Fold2 5G prepogljivi telefon, ki je predstavnik tretje generacije Samsung prepogljivih telefonov, je sedaj na voljo v Sloveniji. Galaxy Z Fold2 5G je na voljo v mistično črni in mistično bronasti barvi po priporočeni maloprodajni ceni 1.999 evrov.

Galaxy Z Fold2 5G nudi dva zaslona, ki nudita izjemno uporabniško izkušnjo. 15,75-centimetrski (6,2″) brezkončni-O prepogljivi zaslon zagotavlja še večjo uporabnost – brez da bi bilo potrebno odpreti drugi zaslon lahko preverite e-pošto, poiščete navodila za pot ali gledate svojo najljubšo vsebino.  Ko prepogljivi telefon odprete, je na voljo 19,3-centimetrski (7,6″) glavni zaslon z minimalnimi okvirji in kamero brez zareze, ki vam s 120 Hz hitrostjo osveževanja nudi brezhibno delovanje. Galaxy Z Fold2 5G za še več užitkov nudi tudi dinamični zvok z izboljšanim stereo učinkom in jasnejšim zvokom.

 

Galaxy Z Fold2 5G združuje Flex način  z neprekinjenostjo aplikacij , kar zagotavlja razširjeno uporabnost in nemoteno prehajanje iz enega na drug zaslon. To vam omogoča, da si vsebino ogledate točno na takšen način, kot vam v tistem trenutku ustreza. Nudi izboljšanje produktivnosti z intuitivnim interaktivnim načinom upravljanja in s še več naprednimi zmogljivostmi večopravilnosti. Glavni zaslon Galaxy Z Fold2 5G lahko prilagodite tako, da se bo najbolje skladal z vašimi potrebami za delo.

Kamera pri Galaxy Z Fold2 prepogljivem telefonu vam omogoča zajemanje posnetkov pod povsem novim kotom. Kakor hitro se vaš telefon zloži, se aplikacija za kamero razdeli na dvoje, pri čemer je predogled umeščen na vrh, ukazni elementi pa na dno. Zgibni kot preprosto prilagodite tako, da si svoje prostoročne videozapise in skupinske posnetke postavite v povsem novo perspektivo. Kamero lahko nastavite celo tako, da sprožite zaslonko z zamahom roke. Z Pro Video načinom, Enkratnim zajemom, Svetle noči načinom in Nočnim načinom pa  bodo vaši posnetki vedno izjemni.

Povezljivost, hitrost in zanesljivost Galaxy Z Fold2 5G naj vas vodijo v pravem trenutku – bodite že danes pripravljeni na vse, kar vam prinaša prihodnost.

Za več informacij obiščite www.samsung.com.

 

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim razvojem in inovacijami spreminjamo svet televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov, pomnilnikov, sistemov LSI in LED rešitev. Za več informacij obiščite Samsungovo medijsko središče na http://news.samsung.com.

 

PR:

Grayling

18. 9. 2020

Avtor

Administrator