Tehnologija

Samsung organizira revolucionarni vseevropski Esport turnir

Foto: Samsung 

Samsung po predstavitvi novega zmogljivega G5 igralnega monitorja organizira PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS (PUBG) turnir z glavno nagrado 25.000 evrov. Prijave na turnir so že odprte.

 

London, Združeno kraljestvo – 21. september 2020 –  Samsung Electronics je napovedal lastni revolucionarni Esports turnir. Odyssey liga, imenovana po inovativni ponudbi monitorjev za igranje iger, vabi evropske PUBG igralce, vključno s slovenskimi, da se potegujejo za glavno nagrado 25.000 EUR.

 

Samsung je po predstavitvi inovativnih G7 in G9 monitorjev na CES dogodku naznanil nov model monitorja. G5 monitor se ponaša z visoko zmogljivostjo – nudi hiter 1 ms odzivni čas, 144 Hz osveževanje, zmogljiv FreeSync Premium in Quad-High Definition (QHD; ločljivost 2560×1440). Ponaša se tudi s 1000R ukrivljenostjo in zmanjšuje obremenitev oči, hkrati pa zagotavlja igranje iger brez zamud. Novi G5 monitor bo v Sloveniji na voljo v novembru.

 

Turnir bo potekal z nacionalnimi kvalifikacijami od 28. septembra do 29. novembra v 12 evropskih regijah. Najboljši igralci iz vsake regije bodo uvrščeni na dvodnevni vseevropski finale, ki bo potekal 5. in 6. decembra.

 

Regija Država Tip Obdobje
1 & 2 Italija &
nordijske države
Kvalifikacije 28. september – 1. oktober
Izpadanje 24. oktober
3 & 4 Poljska, Avstrija & Švica Kvalifikacije 5. – 8. oktober
Izpadanje 25. oktober
5 & 6 Nemčija, Adritic regija  & Grčija Kvalifikacije 19.- 22. oktober
Izpadanje 31. oktober
7 & 8 Češka, Slovaška, Španija & Portugalska Kvalifikacije 26. – 29. oktober
Izpadanje 13. november
9 & 10 Romunija &
Francija
Kvalifikacije 9. in 12. november
Izpadanje 28. november
11 & 12 Združeno kraljestvo &
Beneluks
Kvalifikacije 16. – 19. november
Izpadanje 29. november
Vse Vse regije Vseevropski finale 5. in 6. december

 

 

Za več informacij o Samsung Odyssey ligi odysseyleague.gg.

 

*Sodelovanje evropskih držav je omejeno na: Italijo, Švedsko, Norveško, Finsko, Dansko, Poljsko, Avstrijo, Švico, Nemčijo, Albanijo, Bosno in Hercegovino, Hrvaško, Črno goro, Slovenijo, Grčijo, Češko, Slovaško, Španijo, Portugalsko, Romunijo, Francijo, Združeno kraljestvo (Anglija, Severna Irska, Škotska, Wales),  Nizozemsko, Belgijo in Luksemburg.

 

 

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim razvojem in inovacijami spreminjamo svet televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov, pomnilnikov, sistemov LSI in LED rešitev. Za več informacij obiščite Samsungovo medijsko središče na http://news.samsung.com.

 

PR:

Grayling

Dunajska 5

1000 Ljubljana, Slovenia

21. 9. 2020

Avtor

Administrator