Tehnologija

Samsung Galaxy S20 FE: priljubljene funkcije po dostopni ceni

Foto: Samsung

 

Izjemna trojna kamera, nove živahne barve in vrhunske inovacije že od 649 evrov naprej

 

Seul, Koreja 23. september 2020 – Samsung Electronics je danes predstavil novo posebno različico Galaxy S20  pametnega telefona, imenovano Fan Edition (FE). Galaxy S20 FE je vrhunski pametni telefon, ki vključuje številne inovacije, ki so za uporabnike Galaxy pametnih telefonov najpomembnejše. Samsung je združil priljubljene inovacije Galaxy S20 pametnih telefonov, vključno z gladkim drsenjem po zaslonu, kamero z umetno inteligenco, naprednim čipovjem, izjemno hitro povezljivostjo, zmogljivo baterijo in razširjenim polnilnikom[1], in ustvaril Galaxy S20 FE pametni telefon.

 

“Nenehno komuniciramo z uporabniki in od njih prejemamo povratne informacije. Tako smo izvedeli, kaj jim je najbolj všeč pri Galaxy S20 pametnih telefonih, katere funkcije najpogosteje uporabljajo in kaj si želijo pri novem pametnem telefonu,” je dejal dr. TM Roh, predsednik in vodja oddelka za poslovne mobilne komunikacije pri Samsung Electronics. “Galaxy S20 FE je najnovejši član Galaxy družine in predstavlja začetek dobe novih uporabniških izkušenj, ki so oblikovane tako, kot si uporabniki želijo.”

 

Izrazite se

Dandanes je zajemanje posnetkov in njihovo deljenje najbolj priljubljeni način izražanja. Galaxy S20 FE vključuje profesionalno glavno kamero in Selfie kamero z 31 milijoni slikovnih pik, ki vključuje tehnologijo tetra-binninga.

 

Galaxy S20 FE z velikimi slikovnimi senzorji in obdelavo več kadrov omogoča, da posnamete bogatejše in živahnejše posnetke – tudi pri šibki svetlobi. Obdelava več kadrov v Nočnem načinu z integracijo sličic, ki temelji na umetni inteligenci, stabilizira gibanje, tako bodo vaši posnetki vedno vrhunski. Vključuje tudi priljubljeno Vesoljno povečavo[2], ki vam omogoča, da motiv na fotografiji povečate do 30-krat, hkrati pa novi pametni telefon nudi priljubljena orodja za urejanje fotografij in videoposnetkov.

 

Galaxy S20 FE bo popolnoma dopolnjeval tudi vaš osebni slog – elegantna zasnova je na voljo v šestih živih barvah – nebeško rdeči, nebeško oranžni, nebeško lila, nebeško zeleni, nebeško modri in nebeško beli barvi[3]. Odlikuje ga teksturiran učinek meglice, zato bodo prstni odtisi po uporabi manj vidni.

 

Počnite, kar si želite

Pametni telefoni so čedalje bolj v središču našega življenja, zato morajo nuditi izjemno uporabniško izkušnjo – od oblikovne zasnove do zmogljivosti. Samsung je Galaxy S20 FE opremil z naprednim procesorjem in 5G povezljivostjo[4] za izjemno uporabniško izkušnjo. Pri gledanju videoposnetkov ali igranju iger na Galaxy S20 FE ne bo prihajalo do zamud, saj nudi 16,51-centimetrski[5] brezkončni-O Super AMOLED zaslon s 120 Hz hitrostjo osveževanja.

 

Galaxy S20 FE se enostavno poveže z Galaxy ekosistemom naprav, kot sta Galaxy Buds Live in Galaxy Fit2.

 

Popolnoma brez skrbi

Samsung je Galaxy S20 FE opremil s 4.500 mAH baterijo, ki lahko zdrži ves dan[6] in zmogljivim procesorjem, nudi pa tudi Super hitro polnjenje – tako boste popolnoma brezskrbni, ne glede na to, kaj počnete ali kje ste[7].

 

Ker je življenje lahko nepredvidljivo, je Galaxy S20 FE odporen na vodo in prah (IP68).

 

Tehnologija se vedno razvija, zato bodo uporabniki Galaxy S20 FE prejeli tri nadgradnje Android operacijskega sistema, ki bodo vedno zagotavljale najvarnejšo zaščito in najnovejše Samsung funkcije.

 

Dostopnost

Galaxy S20 FE bo v prosti prodaji na voljo od 2. oktobra naprej. Prednaročila Galaxy S20 FE se začnejo danes, 23. septembra, na https://www.samsung.com/si/offer/preorder-galaxy-s20fe/.

 

Za več informacij obiščite http://samsungmobilepress.comhttp://news.samsung.com ali www.samsung.com/galaxy.

 

###

 

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim razvojem in inovacijami spreminjamo svet televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov, pomnilnikov, sistemov LSI in LED rešitev. Za več informacij obiščite Samsungovo medijsko središče na http://news.samsung.com.

[1] Razširljiv do 1 TB s kartico MicroSD, naprodaj ločeno.

[2] Vključuje digitalni zoom, ki lahko povzroči poslabšanje slike.

[3] Barve se lahko razlikujejo glede na ponudnika.

[4] 5G hitrosti se razlikujejo in zahtevajo optimalno omrežje ter povezavo (dejavniki vključujejo frekvenco, pasovno širino, zastoje).

[5] Merjeno diagonalno, brez upoštevanja zaobljenih robov.

[6] Na podlagi povprečne življenjske dobe baterije v običajnih pogojih uporabe. Se lahko razlikuje.

[7] Ob uporabi 25W polnilca, ki se prodaja ločeno. 15 W polnilec vključen.

 

PR:

Grayling

24. 9. 2020

Avtor

Administrator