Družabno, Moda

Trendovske modne kolekcije za aktivno jesen

Foto: Bojan Mihalič

 

Jesen je kot nalašč za rekreacijo v naravi in nabiranje psihofizične kondicije pred dolgo in mrzlo zimo. Gibanje na svežem zraku nas napolni z optimizmom in okrepi našo voljo, prijetno jesensko sonce pa izboljša raven vitamina D v telesu. Da nam bo telovadba na prostem res v užitek, pa moramo izbrati športna oblačila, v katerih se dobro počutimo.

Modne kolekcije za veliko športnih užitkov

Pomembno je, da v jesenskih mesecih za rekreacijo zunaj izberemo oblačila, ki nas bodo obvarovala pred mrazom in nam nudila potrebno udobje. Modne smernice za letošnjo jesen narekujejo sproščen videz, kar pomeni, da lahko trendovske športne kose kombiniramo na več načinov in ob različnih priložnostih. Letos imamo pri izbiri garderobe veliko »svobode«, saj so modna oblačila za prosti čas primerna tudi za službene priložnosti in popoldansko kavo s prijatelji. Pester izbor najaktualnejših športnih kolekcij za jesen je že na voljo tudi v Europarku Maribor. Kako bogat nabor svetovno priznanih blagovnih znamk ponuja največje nakupovalno središče severovzhodne Slovenije, smo se lahko prepričali tudi ob spremljanju Europarkovega virtualnega tedna mode, ki je potekal prejšnji teden. Mladi modeli so med drugim predstavili najbolj trendovske kose za šport in prosti čas, ki jih lahko najdete v prodajalnah Hervis, Sport Vision, Champion, Adidas in Buzz. Privoščite si nova športna oblačila in samozavestno zakorakajte v aktivno jesen!

 

Europark Maribor – upravlja SES Spar European Shopping Centers

Europark Maribor, ki ga upravlja SES Spar European Shopping Centers, je od svojih začetkov leta 2000 do danes postal največje in najbolj priljubljeno nakupovalno središče v severovzhodni Sloveniji, saj ga povprečno mesečno obišče okoli pol milijona obiskovalcev. S 40.000 kvadratnimi metri prodajnih površin ter 120 prodajalnami in lokali pod eno streho ponuja izbrane, svetovno priznane blagovne znamke.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljavec nakupovalnih središč v šestih državah. Trenutno podjetje upravlja 29 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi z več kot 1800 shop partnerji. Površina za oddajo znaša 820.000 kvadratnih metrov. V letu 2019 so najemniki v SES nakupovalnih središčih ustvarili 2,83 milijard evrov bruto prodaje. SES nakupovalna središča je v preteklem letu obiskalo več kot 112 milijonov obiskovalcev. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES trenutno v Sloveniji upravlja pet nakupovalnih središč, in sicer se je število lokacij povečalo z odprtjem novega nakupovalnega središča ALEJA v letu 2020. SES že od vsega začetka nudi svoje znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradnje, oddajanja nakupovalnih površin in upravljanja nakupovalnih središč tudi kot storitev za zunanje lastnike nakupovalnih središč. Nakupovalna središča SES so bila že večkrat nagrajena z državnimi in mednarodnimi priznanji na področju arhitekture in oblikovanja, trajnostnega razvoja, prometnega načrtovanja in inovativnega trženja. SES je del skupine SPAR Austria.

 

Dodatne informacije na: www.europark.si in www.ses-european.com.

 

PR:

IPPR

agencija za komuniciranje / PR agency

Mesarska c. 22, 1000 Ljubljana

pisarna / office: Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

http://www.ippr.si

6. 10. 2020

Avtor

Administrator