Splošno

CSES Poizvedba o ustreznosti EMC Direktive

Poizvedbo izvaja med gospodarskimi subjekti, industrijskimi združenji, organi za nadzor trga in pristojnimi nacionalnimi organi, organizacijami za standardizacijo, laboratoriji in priglašenimi organi. Izvedbeni instrument je zelo obširen vprašalnik, ki pa ga je moč tudi neposredno izpolniti na spletni strani.

Želeli bi poudariti, da vam tega obvestila ne pošiljam zato, da bi vprašalnik izpolnjevali (lahko pa seveda ga), ampak kot pomoč pri vašem delu na področju EMC. Iz vsebine vprašalnika lahko namreč posredno dobite veliko napotkov za še kvalitetnejše delo na EMC področju.

 

Na Zbornici elektronske in elektroindustrije bomo tudi do konca leta skušali zmobilizirati glavne akterje na področju EMCD na nacionalnem nivoju (RS), da bomo dobili pregled stanja oziroma ugotovili, kaj posamezne institucije in podjetja delajo na tem področju, s kakšno intenzivnostjo in s kakšnim efektom. Če ste osebno zainteresirani sodelovati pri tej pobudi, prosim za kratko povratno informacijo na zee@gzs.si. Predvidoma bomo nato organizirali krajše srečanje/posvet na to tremo.

 

PR:

GZS

7. 10. 2020

Avtor

Administrator