Družabno

PREMIERA NOVE HBO SERIJE „ZLOM“ (ang. THE UNDOING)

Foto: HBO

 

  1. OKTOBRA NA HBO GO IN HBO

 

V GLAVNIH VLOGAH NICOLE KIDMAN IN HUGH GRANT

 

 

Ljubljana, 16. oktober 2020

 

Nova HBO serija „Zlom“ (The Undoing), v kateri sta glavni vlogi odigrala Nicole Kidman in Hugh Grant, bo premierno predvajana 26. oktobra ob 20.00h na HBO kanalu, ta dan pa bo na voljo tudi preko storitve HBO GO.

 

Avtor David E. Kelley (“Majhne laži”) in priznana režiserka Susanne Bier (“The Night Manager”) prinašata serijo “Zlom” v šestih delih, ki spremlja uspešno zdravnico Grace Fraser (Nicole Kidman) ter njenega moža Jonathana (Hugh Grant) in njunega mladega sina (Noah Jupe), ki obiskuje zasebno elitno šolo v New Yorku. V navidez popolnem življenju družine pride do usodnega preobrata; do nasilne smrti in verižnega sosledja grozljivih razkritij. Grace se znajde sredi vse širše in zelo javne nesreče, zgrožena ob tem, kako ni upoštevala lastnih načel in nasvetov. Zdaj mora razdreti vse svoje dotedanje življenje ter zase in za svojega otroka ustvariti povsem drugačnega.

 

Glavni vlogi sta odigrala oskarjevka Nicole Kidman in Hugh Grant, v seriji pa se jima pridružijo tudi  Edgar Ramirez kot inšpektor Joe Mendoza, Noah Jupe kot njun 12-letni sin Henry Fraser, Lily Rabe kot Sylvia Steinetz, Noma Dumezweni kot Haley Fitzgerald, Sofie Gråbøl kot Catherine Stamper, Matilda De Angelis kot Elena Alves, Ismael Cruz Córdova kot Fernando Alves in Donald Sutherland kot Gracin oče Franklin Reinhardt, upokojeni finančnik in ljubeč dedek, katerega cilj je zaščititi svojo družino v burnih časih.

 

Vseh šest epizod je režirala Susanne Bier, režiserka nagrajena z Emmyjem, Oskarjem in Zlatim globusom, scenarij pa je delo dobitnika Emmyja Davida E. Kelleya. Oba sta tudi izvršna producenta skupaj z Nicole Kidman, Brunom Papandreaom, Stephenom Garrettom in Celio Costas. Serija temelji na romanu „You Should Have Known“ pisateljica Jean Hanfff Korelitz.

 

PR: HBO

16. 10. 2020

Avtor

Administrator