Družabno

Nova oddaja MOJA PESEM, TVOJ GLAS prihaja na TV3

Foto: TV 3

 

Z veseljem vas obveščamo, da bo srdi novembra, natančneje 13. novembra ob 21.15, na sporedu TV3 prva oddaja z naslovom MOJA PESEM, TVOJ GLAS, ki bo zagotovo pritegnila gledalce pred ekrane, saj gre za res zanimivo, zabavno, veselo, pozitivno … oddajo, ki je kot nalašč, da prežene slabo voljo zaradi situacije okoli nas.

V prvi sezoni te izjemno zabavne glasbeno-razvedrilne oddaje, ki jo vodi Ingrid Ulaga, bo sodelovalo šest izvrstnih domačih vokalistov iz različnih glasbenih žanrov: Irena Vrčkovnik, Eva Hren, Mirna Reynolds, Božidar Wolfand Wolf, Reno – Kingston in Rudi Gas. Še pred odhodom na izvrstni glamping resort Kolpa, kjer so posneli vse oddaje, so si pevci morali izbrati od vsakega po eno skladbo in jo predelati po svojem okusu. V vsaki oddaji bodo tako vsi peli pesmi od enega, vendar bodo uspešnice, ki ste jih bili vajeni slišati v izvirniku, zdaj povsem drugačne. Včasih celo še boljše, vsekakor pa bolj zabavne ali ganljive, kot so bile ob izvirnem snemanju.
Oddaje se bodo začele z reportažo iz Bele krajine, kjer so bili nastanjeni pevci. Kamera jih je namreč snemala že čez dan, ko so imeli čas za druženje in zabavo. Tako boste lahko videli, kako so bili nastanjeni v kočah, kakšen zajtrk so dobili, kdo je skrbel za rekreacijo in kako so prepevali pesmi, s katerimi so se zvečer predstavili v oddaji, pa tudi večglasno petje domačih in tujih hitov, ko so se družili in zabavali.
Med sodelujočimi pevci so se nekateri poznali bolje, drugi slabše, Wolfa pa recimo sploh nihče ni osebno poznal prej. Ampak v tednu dni druženja in skupnega bivanja ob Kolpi so se spletla trdna prijateljstva, kar se tudi čuti v vsaki od oddaj. Čeprav so se že na prvem snemanju dobro zabavali, se je hitro izkazalo, da so oddaje iz snemanja v snemanje bolj divje, pestre in predvsem nabite s čustvi, saj niti huronskega smeha niti solz nikoli ni manjkalo …
Vsekakor gre za oddajo, ki je nadvse primerna za korona čase, saj vam bo koncert in prijateljsko druženje pripeljala v dnevno sobo …

Na voljo imamo fotografije iz snemanja in dogajanja čez dan v glamping resortu Kolpa, na voljo pa so tudi posebni intervjuji z vsemi udeleženci šova. Seveda lahko pošljete tudi svoja vprašanja za katerega od nastopajočih ali voditeljico.

 

PR:

TV 3

28. 10. 2020

Avtor

Administrator