Družabno

FLASH 6. sezona

Na FOX prihaja 6. sezona serije FLASH,
ki bo na sporedu od 5. novembra.
Po letih bojevanja z zlikovci in reševanja Central Cityja sta Barry in njegova žena Iris mislila, da bosta končno lahko uživala kot mladoporočenca.
Njuno zakonsko srečo je prekinil prihod njune bodoče hčerke Nore West-Allen, znane kot XS, ki je naredila veliko napako in rabila pomoč staršev, da bi se vrnila domov. Flasheva ekipa se ji je trudila pomagati vrniti se v svoj čas, potem pa so vsi spoznali, da je njena prihodnost spremenila potek časa. Prispevala je k prezgodnjemu prihodu najbolj krute, zlobne in neumorne zlikovske skupine, kar jih je ekipa kdaj srečala. Na pomoč so poklicali Sherloqua Wellsa (mojstrskega detektiva iz Zemlje-221). Barry je Noro medtem učil, kako obvladovati in uporabljati hitrost in biti junakinja. Nora je kot XS ekipi pomagala ustaviti naval metaljudi. Njeno mesto v ekipi pa je postalo ogroženo, ko so izvedeli, da je sodelovala z enim Flashevih prvih zapriseženih sovražnikov Eobardom Thawnom (obratnim Flashem). Na koncu se je izkazalo, da je Nora nedolžna, in je ekipi pomagala poraziti sovražnike.
To pa je pripeljalo do boleče izgube, saj se je Nora s tem izbrisala s časovnice. To je sesulo celotno ekipo.
Barry zdaj okreva po izgubi Nore in se vrže v delo. Čez poletje premaga rekordno število metaljudi, preostali člani ekipe pa se soočajo z lastnimi spremembami. Cisco je vzel zdravilo metaljudi in ni več Vibe, Joe je postal načelnik policije, Cecile Horton razmišlja o tem, da ne bi več delala za okrožnega tožilca, Ralph Dibny pa išče pogrešano dedinjo Sue Dearbon. Vse to pa bo moralo počakati, saj dr. Ramseyja Rossa, ki se trudi najti zdravilo proti smrti, prevzameta lastna obup in ambicija, iz česar se rodi nov zlikovec.

Foto: Copyright: © Warner Bros. Entertainment, Inc.

 

Igrajo:
Grant Gustin kot Barry Allen / Flash
Candice Patton kot Iris West-Allen
Danielle Panabaker kot dr. Caitlin Snow / Pozeba
Carlos Valdes kot Cisco Ramon / Vibe
FLASH, 6. SEZONA
OD PONEDELJKA DO PETKA, OB 23:50 
PREMIERA 5. NOVEMBER
PR:
Agencija AVI
30. 10. 2020

Avtor

Administrator