Splošno

Minister Boštjan Koritnik bo gost letošnje FOCUS konference

17.11.2020 – Letošnja 6. FOCUS konferenca o inovacijah in komunikaciji v javni upravi in javnih podjetjih bo 25. in 26. novembra potekala v spletni obliki. Na konferenci bo med drugim govoril minister za javno upravo Boštjan Koritnik, ki bo predstavil strateške usmeritve komuniciranja v javni upravi Republike Slovenije.
“Apriori inštitut za integrirano-inkluzivno komunikacijo jugovzhodne Evrope spremlja projekte in dejavnosti javnih uprav v jugovzhodni Evropi. Moram poudariti, da je Republika Slovenija za državljane doslej naredila največji korak naprej. Predvsem v novih smernicah za digitalno preobrazbo javne uprave, kot tudi v funkcionalnosti in kakovosti. Hvaležni smo, da se bo minister Koritnik na letošnji konferenci pogovarjal z direktorico oddelka za strateške komunikacije pri Evropski komisiji Tino Zournatzi; Direktorjem Javne službe za komuniciranje in informiranje nizozemske vlade Erikom den Hoedtom, Generalnim sekretarjem Skupščine evropskih regij Christianom Spahrom in generalnim sekretarjem Beneškega kluba Vincenzom Le Voci ” je povedal predsednik organizacijskega odbora konference FOCUS Danijel Koletić, ki napoveduje organizacijo konference prihodnje leto v Sloveniji.
Konferenca FOCUS in komunikacije v javni upravi in javnih podjetjih o inovacijah in komunikacijah v javni upravi in javnih podjetjih je doslej potekala na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter v Srbiji.
Letošnja konferenca bo udeležencem ponudila 17 predavanj in dva panela z naslovom: “Medijski pogled na komunikacijska sporočila javne uprave” in panel
“Značilnosti in izzivi komuniciranja v političnih in javnih institucijah.” Potrebno je opozoriti, da je letošnja udeležba na konferenci brezplačna in da se lahko vsi zainteresirani prijavijo 18.11. po 12.00 uri na uradni spletni strani www.focus-conference.eu
Organizatorja letošnje konference sta Apriori inštitut za integrirano-inkluzivno komunikacijo jugovzhodne Evrope in Konrad-Adenauerjeva fundacija.
PR:
Apriori World
18. 11. 2020

Avtor

Administrator