Splošno

Europark bo danes zasijal v praznični podobi

Veseli december se naglo približuje. Najbolj prazničen mesec v letu ima prav poseben čar in vsi si želimo, da bi nekaj te magije začutili tudi v letošnjem nenavadnem letu. Tudi v mariborskem Europarku bi radi svojim obiskovalcem pričarali praznično vzdušje, zato bo največje nakupovalno središče severovzhodne Slovenije že danes zasijalo v praznični podobi.

Čarobna praznična okrasitev na nakupovalnih ulicah

Europark Maribor še naprej posluje, svojo ponudbo in delovni čas pa nenehno prilagajajo veljavnim ukrepom. Obiskovalci lahko na enem mestu dobijo vse nujno potrebne življenjske dobrine in opravijo vse potrebne nakupe. Od danes naprej bodo obiskovalci ob obisku Europarka lahko uživali še v čudoviti praznični okrasitvi. V mariborskem nakupovalnem središču si vsakodnevno prizadevajo, da bi obiskovalcem tudi v teh negotovih časih omogočili prijetno in varno nakupovalno izkušnjo. Želijo si, da bi v Europarku še naprej vladalo dobro vzdušje in optimizem ter da bi obiskovalcem pričarali malo prazničnega utripa. Sprehod po praznično okrašenih nakupovalnih ulicah Europarka bo tako prijetna popestritev za vse, ki že nestrpno odštevajo zadnje dni do začetka veselega decembra.

Europark Maribor – upravlja SES Spar European Shopping Centers

Europark Maribor, ki ga upravlja SES Spar European Shopping Centers, je od svojih začetkov leta 2000 do danes postal največje in najbolj priljubljeno nakupovalno središče v severovzhodni Sloveniji, saj ga povprečno mesečno obišče okoli pol milijona obiskovalcev. S 40.000 kvadratnimi metri prodajnih površin ter 120 prodajalnami in lokali pod eno streho ponuja izbrane, svetovno priznane blagovne znamke.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljavec nakupovalnih središč v šestih državah. Trenutno podjetje upravlja 29 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi z več kot 1800 shop partnerji. Površina za oddajo znaša 820.000 kvadratnih metrov. V letu 2019 so najemniki v SES nakupovalnih središčih ustvarili 2,83 milijard evrov bruto prodaje. SES nakupovalna središča je v preteklem letu obiskalo več kot 112 milijonov obiskovalcev. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES trenutno v Sloveniji upravlja pet nakupovalnih središč, in sicer se je število lokacij povečalo z odprtjem novega nakupovalnega središča ALEJA v letu 2020. SES že od vsega začetka nudi svoje znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradnje, oddajanja nakupovalnih površin in upravljanja nakupovalnih središč tudi kot storitev za zunanje lastnike nakupovalnih središč. Nakupovalna središča SES so bila že večkrat nagrajena z državnimi in mednarodnimi priznanji na področju arhitekture in oblikovanja, trajnostnega razvoja, prometnega načrtovanja in inovativnega trženja. SES je del skupine SPAR Austria.

FOTO 2: Europarkove nakupovalne ulice bodo ponovno zasijale v praznični podobi. (foto_Bojan Mihalič)

PR IPPR

20. 11. 2020

Avtor

Uredništvo