Družabno

Tina Zournatzi, Erik den Hoedt, Christian Spahr in Vincenzo La Voce v fokusu FOCUS konference

Jutri, 25.11.2020 se začne šesta konferenca FOCUS o inovacijah in komuniciranju v javni upravi in javnih podjetjih. Drugi dan konference bo potekal 26.11.2020.
Tina Zournatzi, direktorica oddelka za strateške komunikacije pri Evropski komisiji, bo prvič nastopila na konferenci FOCUS; nastopili bodo tudi: direktor Javne službe za komuniciranje in informiranje nizozemske vlade Erik den Hoedt, generalni sekretar Skupščine evropskih regij Christian Spahr, generalni sekretar Beneškega kluba Vincenzo Le Voci, minister za javno upravo RS Boštjan Koritnik, predsednik Hrvaške zveze županij Goran Pauk in Krešo Glavač, v.d. vodje oddelka za odnose z javnostmi Ministrstva za zunanje in evropske zadeve Republike Hrvaške. Potekala bosta tudi dva panela.
Jutri, 25. novembra 2020 ob 12:00h, panel z naslovom “Medijski pogled na komunikacijska sporočila javne uprave”, ki ga bo moderiral Dražen Dretar, začasni vodja upravnega oddelka za zadeve župana in mestnega sveta mesta Varaždin, med udeleženci bodo tudi Jadranka Rabrenović, novinarka dnevnega časopisa in portala Pobjeda, Robert Čoban, predsednik Color Press Group in direktor Color Media Communications, Boris Vlašić, novinar Jutarnjega lista in Aida Hadžimusić, novinarka Al Jazeera Balkans.
Pojutrišnjem, 26.11.2020 bo ob 11:45h potekal panel z naslovom “Značilnosti in izzivi komuniciranja v političnih in javnih institucijah”, ki ga bo vodil Holger Haibach, direktor urada Fundacije Konrad Adenauer za Hrvaško in Slovenijo, v njem pa bo sodelovala Melita Pavlek, generalna sekretarka Hrvaške zveze županij; Almedina Porča, pomočnica vodje za odnose z javnostmi in informacijski sistem občine Stari Grad, Jelena Parezanović, posebna svetovalka ministra na Ministrstvu za državno upravo in lokalno samoupravo Republike Srbije – Oddelek za sodelovanje z mediji, Vesna Škare Ožbolt, nekdanja ministrica za pravosodje Republike Hrvaške in nekdanja poslanka.
Konferenco organizirajo Inštitut Apriori za integrirane inkluzivne komunikacije jugovzhodne Evrope, Fundacija Konrad Adenauer in agencija Apriori World. Podporo zagotavljajo Hrvaška zveza županij, podjetje Press Clipping, mesto Crikvenica in hotel Trakošćan.
Konferenca je brezplačna, vsi zainteresirani se lahko prijavijo na uradni spletni strani konference: www.focus-conference.eu
DODATNE INFORMACIJE: focus@aprioriworld.com  

 

PR:

Apriori World

24. 11. 2020

Avtor

Administrator