Družabno

V mariborskem Europarku vse nared za Črni petek

V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije so tudi letos ob prihajajočem Črnem petku pripravili številne popuste in dodatne ugodnosti za obiskovalce. V skladu z veljavnimi vladnimi ukrepi v Europarku posluje kar nekaj prodajaln, kjer lahko obiskovalci opravijo vse potrebne nakupe. V petek, 27. 11., bo nakupovanje v Europarkovih prodajalnah še bolj prijetno in brezskrbno, saj obiskovalce čakajo izjemne akcije. Nekatere akcijske cene bodo veljale celo več dni, vse informacije pa so na voljo na Europarkovi spletni strani.

Na Europarkovih širokih in praznično okrašenih nakupovalnih ulicah obiskovalci že lahko začutijo pravi božični duh in se brezskrbno podajo v svet varnih nakupov. 

 

Europark Maribor – upravlja SES Spar European Shopping Centers

Europark Maribor, ki ga upravlja SES Spar European Shopping Centers, je od svojih začetkov leta 2000 do danes postal največje in najbolj priljubljeno nakupovalno središče v severovzhodni Sloveniji, saj ga povprečno mesečno obišče okoli pol milijona obiskovalcev. S 40.000 kvadratnimi metri prodajnih površin ter 120 prodajalnami in lokali pod eno streho ponuja izbrane, svetovno priznane blagovne znamke.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljavec nakupovalnih središč v šestih državah. Trenutno podjetje upravlja 29 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi z več kot 1800 shop partnerji. Površina za oddajo znaša 820.000 kvadratnih metrov. V letu 2019 so najemniki v SES nakupovalnih središčih ustvarili 2,83 milijard evrov bruto prodaje. SES nakupovalna središča je v preteklem letu obiskalo več kot 112 milijonov obiskovalcev. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES trenutno v Sloveniji upravlja pet nakupovalnih središč, in sicer se je število lokacij povečalo z odprtjem novega nakupovalnega središča ALEJA v letu 2020. SES že od vsega začetka nudi svoje znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradnje, oddajanja nakupovalnih površin in upravljanja nakupovalnih središč tudi kot storitev za zunanje lastnike nakupovalnih središč. Nakupovalna središča SES so bila že večkrat nagrajena z državnimi in mednarodnimi priznanji na področju arhitekture in oblikovanja, trajnostnega razvoja, prometnega načrtovanja in inovativnega trženja. SES je del skupine SPAR Austria.

 

Dodatne informacije na: www.europark.si in www.ses-european.com.  

 

PR:

IPPR

agencija za komuniciranje / PR agency

Mesarska c. 22, 1000 Ljubljana

pisarna / office: Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

http://www.ippr.si

 

 

 

26. 11. 2020

Avtor

Administrator