Družabno

Europark bo danes zasijal v tisočerih lučkah

Foto: Europark

Pa smo dočakali prvi decembrski dan! Za čaroben začetek najbolj veselega meseca v letu, so poskrbeli tudi v mariborskem Europarku. Danes bo mariborsko nakupovalno središče namreč zasijalo v tisočerih lučkah in osupljiva barvna igra bo razsvetlila desni breg Drave. 

 

Čudovita svetlobna kulisa in najbolj fotogeničen medvedek

V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije želijo obiskovalcem in mimoidočim pričarati pravo decembrsko pravljico. Tisočere lučke bodo že danes razsvetlile Europark in ustvarile čudovito svetlobno kuliso. Europark bo od danes pa vse do sredine januarja krasilo kar 145.000 LED lučk! Poleg glavnega vhoda v nakupovalno središče bo obiskovalce pričakal tudi največji medvedek z božično kapico daleč naokrog. Ljubki medvedek bo zagotovo navdušil najmlajše, ogrel srca zaljubljencev in narisal nasmeh na obraz vsem obiskovalcem. Vsi, ki bodo želeli, se bodo lahko pred medvedkom tudi fotografirali in ustvarili lep spomin za vse življenje. 

 

Čarobnost v drobnih trenutkih

»December je magičen mesec, poln pozitivne energije in malih radosti. Tudi v letošnjem posebnem letu želimo našim obiskovalcem pričarati čim več čarobnih trenutkov. Vsako leto se zelo potrudimo s praznično okrasitvijo, saj bi radi, da ljudje pri nas začutijo pravo praznično vzdušje in se prepustijo prijetnim občutkom. Že pred koncem novembra smo tako okrasili naše široke nakupovalne ulice in postavili posebno novoletno jelko. Smo namreč edini v Sloveniji, pa tudi v širši regiji, ki imamo v nakupovalnem središču postavljeno veliko božično smreko s prehodom. Letos si še posebej želimo, da bi ljudem z edinstveno praznično kuliso polepšali negotov vsakdan. Tisočere lučke, ki bodo danes razsvetlile Europark, simbolizirajo toplino in upanje v svetlo prihodnost. Vse to si iz srca želimo podariti tudi našim obiskovalcem,« je pred prižigom Europarkovih lučk poudarila center managerka Europarka Simona Mandl.

 

Europark Maribor – upravlja SES Spar European Shopping Centers

Europark Maribor, ki ga upravlja SES Spar European Shopping Centers, je od svojih začetkov leta 2000 do danes postal največje in najbolj priljubljeno nakupovalno središče v severovzhodni Sloveniji, saj ga povprečno mesečno obišče okoli pol milijona obiskovalcev. S 40.000 kvadratnimi metri prodajnih površin ter 120 prodajalnami in lokali pod eno streho ponuja izbrane, svetovno priznane blagovne znamke.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljavec nakupovalnih središč v šestih državah. Trenutno podjetje upravlja 29 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi z več kot 1800 shop partnerji. Površina za oddajo znaša 820.000 kvadratnih metrov. V letu 2019 so najemniki v SES nakupovalnih središčih ustvarili 2,83 milijard evrov bruto prodaje. SES nakupovalna središča je v preteklem letu obiskalo več kot 112 milijonov obiskovalcev. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES trenutno v Sloveniji upravlja pet nakupovalnih središč, in sicer se je število lokacij povečalo z odprtjem novega nakupovalnega središča ALEJA v letu 2020. SES že od vsega začetka nudi svoje znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradnje, oddajanja nakupovalnih površin in upravljanja nakupovalnih središč tudi kot storitev za zunanje lastnike nakupovalnih središč. Nakupovalna središča SES so bila že večkrat nagrajena z državnimi in mednarodnimi priznanji na področju arhitekture in oblikovanja, trajnostnega razvoja, prometnega načrtovanja in inovativnega trženja. SES je del skupine SPAR Austria.

 

Dodatne informacije na: www.europark.si in www.ses-european.com.  

 

PR:

IPPR

agencija za komuniciranje / PR agency

Mesarska c. 22, 1000 Ljubljana

pisarna / office: Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

http://www.ippr.si

1. 12. 2020

Avtor

Administrator