Družabno

Nagrajena HBO serija “Evforija” se vrača z dvema posebnima epizodama

 

Ljubljana, 4. december 2020

 

Nagrajena HBO serija„Evforija“(Euphoria) se vrača z dvema posebnima epizodama. Prva je od danes dostopna naHBO GO, naHBOkanalu pa bo premierno predvajana7. decembraob20.00h.

 

Prva epizoda spremlja Rue (Zendaya), ki praznuje božič, potem ko jo je na postaji zapustila Jules (Hunter Schafer). Avtor posebne izdaje serije je Sam Levinson, v prvem delu pa nastopi tudi Colman Domingo iz njene prve sezone. Obe posebni epizodi sta posneti z upoštevanjem COVID-19 ukrepov, datum premiere druge epizode pa bo objavljen kmalu.

 

Serija „Evforija“ je letos prejela tri emmyje, med njimi Zendaya za najboljšo glavno žensko vlogo v dramski seriji. Serija spremlja skupino srednješolcev, njihove ljubezni in prijateljstva v svetu droge, seksa, travm in soccialnih omrežij.

 

Avtor serije in scenarist vseh epizod je Sam Levinson, ki je hkrati tudi izvršni producent. Izvršni producenti so tudi Ravi Nandan, Kevin Turen, Drake, Future the Prince, Hadas Mozes Lichtenstein, Ron Leshem, Daphna Levin, Tmira Yardeni, Mirit Toovi, Yoram Mokady in Gary Lennon. Serija je nastala v sodelovanju z A24 in temelji na istoimenski izraelski seriji, katero sta ustvarila Ron Leshem in Daphna Levin.

 

PR:

HBO

4. 12. 2020

Avtor

Administrator