Družabno

Predstavljamo vam, kako je lahko letošnja praznična čarovnija še slajša

Čarovnija priprave sladic z Dr. Oetkerjem je vedno sladka, letos pa je lahko še slajša! Sodelujte v veliki nagradni igri, v kateri lahko vsak dan osvojite 300 € na Petrolovi plačilni kartici.

 

Trzin, 8. december 2020 – Približujejo se nam najlepši dnevi v letu. Čeprav vam je leto, ki se končuje, verjetno postreglo z največ izzivi doslej, se poskusite spomniti, zakaj se vsakič znova najbolj veselite prav tega čarobnega dela leta. Morda zato, ker ves svet naenkrat nekako postane malce sentimentalnejši in poln pozitivnega vzdušja?

 

Morda pa je kriv vonj cimeta v božičnih piškotih ali kuhanega vina, ki nam segreje roke (in želodec)? Morda je glavni krivec do zadnjega milimetra napolnjen hladilnik, ki ga komaj zapremo zaradi vse hrane, ki jo z veliko ljubezni pripravimo za svojo družino, ali pa božične pesmi, ki jih slišimo na prav vsaki radijski postaji. Pravzaprav sploh ni pomembno. Pomembno je le, da se umaknemo od vsakodnevnega pesimizma, ki nas obkroža, in končno opazimo možnost boljšega, srečnejšega in lepšega življenja. Čarovnija, ki v prazničnih dneh objame svet, tako res postane bolj otipljiva.

 

Kakšni pa so prazniki, če jih ne spremlja vonj po pecivu? In kakšni so prazniki, če se ne bomo vsi – in pod vsi mislimo najožjo družino, ker je letošnje leto pač takšno – zbrali okrog mize? Saj veste, kako to gre: prvi ima rad kremno pecivo, drugi krhko, tretji bi torto, četrti hrepeni po pecivu, polnjenem z marmelado … Na koncu se na praznični mizi znajdejo vsi našteti, za vsak okus in vse želje. Tudi mi v Dr. Oetkerju mislimo na vse vaše vaše želje in potrebe, zato smo že leta vaš najboljši pomočnik v sladkih trenutkih – posebej tistih, ki si jih je po nečem treba zapomniti. In letos, s tem se boste gotovo strinjali, res potrebujemo nekaj sladkega, lepega, toplega in družinskega. Napolnite torej svoj dom z vonjem najokusnejših poslastic z dodatki in mešanicami za pecivo iz Dr. Oetkerja.

 

Čarovnija priprave sladic z Dr. Oetkerjem je vedno sladka, letos pa bo za nekoga od vas postala še slajša!

Da bi vam vsaj malo polepšali konec tega zelo neobičajnega leta in družinska druženja naredili še bolj radostna, smo pripravili veliko nagradno igro, v kateri bomo nagradili kar 25 srečnih dobitnikov! Vključite se v tradicionalno praznično obdarovanje Dr. Oetkerja, saj lahko vsak dan, od 1. do 25. decembra, nekdo od vas osvoji 300 € na Petrolovi plačilni kartici. Zveni kot odlično darilo za pod jelko, kajne?

 

Za sodelovanje v veliki nagradni igri morate kupiti svoje najljubše izdelke Dr. Oetker v vrednosti 6 € z enkratnim nakupom, ali napisati esej z minimalno 2000 znaki, shraniti in fotografirati račun ter ga skupaj s svojimi osebnimi podatki vnesti na stran www.oetker.si.

 

Skupaj spremenimo letošnje praznike v najlepše doslej.

 

Srečno!

 

***

 

O podjetju Dr. Oetker

Dr. Oetker je podjetje z več kot stoletno tradicijo, ki je vodilno na trgu izdelkov in preverjenih receptov za pecivo. Od takrat do danes, veliko družinsko mednarodno podjetje Dr. Oetker, katerega del je dr. Oetker Slovenija, ostaja sinonim za strast do kolačev. Dr. Oetker je vse od dodatkov in mešanic za pecivo pa do desertov in dekoracije specialist za peko in dekoriranje, ki se ponaša z najboljšo ponudbo, katere kakovost so prepoznali in cenijo potrošniki vseh generacij. Številne recepte, nasvete in trike najdete na www.oetker.si.

 

***

PR:

Media Val 

Agencija za komunikacijski menadžment

 

Foto:

Dr. Oetker d.o.o.

 

4. 12. 2020

Avtor

Administrator