Šport

Športna zveza Maribor v predbožičnem času prireja dobrodelno dražbo kosov športne opreme. 

Izkupiček namenjamo za pomoč Mladinskemu domu Maribor.

 

Maribor, 15.12. – December je čas obdarovanja in veselih trenutkov. A žal se prav v tem času najbolj pokažejo tudi žalostne zgodbe. Športni zveza Maribor zato letos v predbožičnem času z dobrodelno dražbo pomaga Mladinskemu domu Maribor, v katerem biva 8 mladostnikov in mladostnic, ki morajo zaradi neustreznih razmer v domačem okolju odraščati in se pripravljati na samostojno življenje izven svojih družin. 

 

Dražba bo potekala od 15.12. do 20.12., na Facebook strani Športne zveze Maribor. Tekom akcije bodo objavljeni različni kosi športne opreme mariborskih klubov in športnikov, v komentarjih pa bomo zbirali ponudbe za donacije Mladinskemu domu Maribor. Sodelujejo lahko tako podjetja kot posamezniki. 

 

Mladinski dom svojim varovancem nudi osnovne bivanjske pogoje, žal pa za kaj več mnogokrat zmanjka sredstev. Moto Športne zveze je #gibajmaribor in prav je, da z dobrodelnimi gestami kot je letošnja akcija, prispevamo tudi k temu, da se bodo lahko s športom ukvarjali tudi tisti iz ranljivih socialnih okolij. 

 

Akcija poteka na >>  https://www.facebook.com/szmaribor 

 

PRin foto:

ŠZM

15. 12. 2020

Avtor

Administrator