Družabno

Novo leto, nove trendovske pričeske

Ste v novo leto vstopili z željo po spremembi ali ste si le obljubili, da boste letos več časa namenili skrbi zase? Da bi se v svoji koži dobro počutili, si moramo prisluhniti in slediti svojemu notranjemu navdihu. Morda bo k boljšemu počutju in večji samozavesti pripomogla že manjša sprememba, kot je recimo nova pričeska. Začetek leta je gotovo prava priložnost, da se podate na pot raziskovanja in preizkusite nove trende!

Pričeske, ki bodo kraljevale v 2021

Nova pričeska ali le manjša sprememba frizure, kot je na primer preča na drugi strani, lahko popolnoma spremeni naš videz. Z urejenimi lasmi se počutimo veliko bolj samozavestni, naše razpoloženje pa se v hipu izboljša. Letošnji frizerski trendi ostajajo sproščeni in drzni, tako da lahko svoji domišljiji pustite prosto pot. Ena izmed bolj zanimivih idej za letošnje leto je gotovo kratka modna »pixie« frizura, pri kateri so lasje po vrhu glave daljši, ob straneh in zadaj pa krajši. Zelo »in« bo še naprej tudi retro frufru, ki je lahko daljši kot prejšnja leta, pa boste še vedno videti zelo trendovsko. Vrača se tudi paž v različnih oblikah. Prevladovali bodo naravni barvni odtenki, še vedno pa bosta zelo priljubljeni tudi barvni tehniki balayage in ombre. Trendi narekujejo naraven in igriv videz, tako da si lahko prav vsakdo omisli pričesko po svojem okusu.

 

Naj vaši lasje zasijejo in sijali boste tudi vi!

Kako poskrbeti, da bodo vaši lasje to zimo zasijali v vsem svojem sijaju? Z nasveti vam lahko pomagajo izkušeni strokovnjaki v frizerskih salonih Simple, Simple Barber Shop in Estela, ki jih najdete v mariborskem Europarku. S kreativnimi idejami in bogatimi izkušnjami vam bodo pomagali do primerne barve in oblike, obenem pa bodo vašo pričesko uredili tako, da jo boste lahko na preprost način vzdrževali tudi z domačo nego. V frizerskem salonu SIMPLE barber shop boste na svoj račun prišli tudi vsi pripadniki močnejšega spola, in sicer vam bodo tu poleg pričeske uredili tudi brado, kot se »šika«.  

Privoščite si novo pričesko in se samozavestno podajte v nove izzive, ki vas čakajo v letošnjem letu!

 

Europark Maribor – upravlja SES Spar European Shopping Centers

Europark Maribor, ki ga upravlja SES Spar European Shopping Centers, je od svojih začetkov leta 2000 do danes postal največje in najbolj priljubljeno nakupovalno središče v severovzhodni Sloveniji, saj ga povprečno mesečno obišče okoli pol milijona obiskovalcev. S 40.000 kvadratnimi metri prodajnih površin ter 120 prodajalnami in lokali pod eno streho ponuja izbrane, svetovno priznane blagovne znamke.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljavec nakupovalnih središč v šestih državah. Trenutno podjetje upravlja 29 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi z več kot 1800 shop partnerji. Površina za oddajo znaša 820.000 kvadratnih metrov. V letu 2019 so najemniki v SES nakupovalnih središčih ustvarili 2,83 milijard evrov bruto prodaje. SES nakupovalna središča je v preteklem letu obiskalo več kot 112 milijonov obiskovalcev. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES trenutno v Sloveniji upravlja pet nakupovalnih središč, in sicer se je število lokacij povečalo z odprtjem novega nakupovalnega središča ALEJA v letu 2020. SES že od vsega začetka nudi svoje znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradnje, oddajanja nakupovalnih površin in upravljanja nakupovalnih središč tudi kot storitev za zunanje lastnike nakupovalnih središč. Nakupovalna središča SES so bila že večkrat nagrajena z državnimi in mednarodnimi priznanji na področju arhitekture in oblikovanja, trajnostnega razvoja, prometnega načrtovanja in inovativnega trženja. SES je del skupine SPAR Austria.

 

Dodatne informacije na: www.europark.si in www.ses-european.com.  

 

PR:

IPPR

agencija za komuniciranje / PR agency

Mesarska c. 22, 1000 Ljubljana

pisarna / office: Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

http://www.ippr.si

8. 1. 2021

Avtor

Administrator