Tehnologija

Samsung Health s skupinskimi izzivi za lažje izpolnjevanje novoletnih zaobljub

Foto: Samsung

 

Udeleženci izzivov na dan naredijo 22 odstotkov več korakov kot povprečni uporabnik Samsung Health aplikacije

 

Seul, Koreja – 11. januar 2021 – Samsung Electronics je v Samsung Health aplikacijo vključil novo funkcijo za skupinske izzive. Od jutri, 12. januarja, naprej bodo lahko uporabniki Galaxy naprav v razdelku “Skupaj” v Samsung Health aplikaciji preprosto ustvarili izziv – tako boste lahko s prijatelji tekmovali, kdo naredi največ korakov. Pri vsakem izzivu lahko sodeluje do 10 ljudi.

 

Skupaj je lažje

V povprečju tisti, ki uporabljajo izzive v Samsung Health aplikaciji, prehodijo 22 odstotkov več kot povprečni uporabniki aplikacije. To dokazuje, da sta motivacija in zdrava tekmovalnost lahko ključna dejavnika pri doseganju ciljev dobrega počutja. Samsung vedno stremi k temu, da vključuje funkcije in zmogljivosti, ki uporabnikom olajšajo življenje in jim omogočajo doseganje boljšega počutja.

 

Skupinski izziv je najnovejša razširitev funkcij za izzive pri Samsung Health aplikaciji. Obstaja tudi funkcija globalni izziv, ki je med najpopularnejšimi in vam omogoča, da tekmujete v številu korakov proti vsem uporabnikom Samsung Health aplikacije iz celega sveta. Samsung pa je predstavil tudi 1:1 izziv, s katerim lahko izzovete najboljšega prijatelja ali družinskega člana. 

Izboljšajte splošno počutje

Samsung Health je od uvedbe leta 2012 kot preprostega sledilca telesne pripravljenosti prerasel v celovito platformo za zdravje, dobro počutje in fitnes. Vključuje široko paleto funkcij, od virtualnih vaj in videoposnetkov za sprostitev, do sledenja vzorcem spanja, srčnega utripa in krvnega tlaka.

Ko so se zmogljivosti Samsung Health aplikacije razširile, se je povečalo tudi število uporabnikov – leta 2020 je aplikacijo uporabljalo že več kot 200 milijonov ljudi po vsem svetu. Samo v preteklem letu so uporabniki Samsung Health aplikacije skupaj porabili približno 3 milijarde kalorij in naredili približno 78 bilijonov korakov – kar je toliko korakov, kot bi jih naredili če bi 200-krat odkorakali do sonca in nazaj.

 

“V našem hitrem svetu – še posebej v teh časih – doseganje zdravega življenjskega sloga ni vedno enostavno,” je povedal TaeJong Jay Yang, podpredsednik in vodja skupine za razvoj rešitev za boljše počutje pri Samsung Electronics. “Zato nenehno izboljšujemo Samsung Health aplikacijo in dodajamo nove funkcije, ki uporabnikom nudijo še več načinov za izboljšanje počutja.”

 

###

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd. 

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim razvojem in inovacijami spreminjamo svet televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov, pomnilnikov, sistemov LSI in LED rešitev. Za več informacij obiščite Samsungovo medijsko središče na http://news.samsung.com.  

 

PR:

Grayling

Dunajska 5

1000 Ljubljana, Slovenia

12. 1. 2021

Avtor

Administrator