Tehnologija

Samsung, mednarodno priznani fotograf Rankin in glasbenica Stefflon Don združeni v novi stvaritvi, ustvarjeni z novim Galaxy S21 Ultra   

Foto: Samsung

 

 

Rankin x Stefflon Don sta ustvarila kolekcijo portretov in vsebin za družbena omrežja ter se tako poklonila generaciji, ki ju navdušuje 

London, Združeno kraljestvo – 15. januar 2021 – Samsung Electronics je predstavil galerijo vsebin, ki jo je v celoti s Samsung Galaxy S21 Ultra pametnim telefonom ustvaril mednarodno priznani fotograf Rankin. Pri edinstveni umetniški kreaciji je sodelovala tudi britanska raperka in pevka Stefflon Don. S serijo fotografij sta se poklonila glasbenicam, ki so s svojo glasbo pustile pečat v 80. letih prejšnjega stoletja, preoblikovale kulturo in tlakovale pot novi generaciji vizionarjev ter vizionark.  

Rankin in Stefflon Don sta z združitvijo duha 80. let in energije današnjih družbenih omrežij ponovno oživela brezčasno ero neverjetnih slogov ter ustvarila edinstvene vsebine za Instagram in TikTok. Barve, slog in estetika posnetkov ustvarjene skozi Samsung Galaxy S21 Ultra.   

Galaxy S21 Ultra premika meje zmogljivosti pametnih telefonov, zato sta Rankin in Stefflon Don lahko svoje edinstvene kreacije in navdihujoče zamisli delila s sledilci na družbenih omrežjih. Družbeni mediji poganjajo novo obliko umetnosti, saj obstaja celotna generacija uporabnikov družbenih omrežij, ki jih zanima ustvarjanje, sodelovanje in ogled izkušenj na njihovih pametnih napravah. V tem projektu se je Rankin z uporabo zmogljive naprave Galaxy dotaknil tega trenda in ustvaril transformativne vsebine.

“Moj kreativni proces črpa navdih v raziskovanju novih tehnik in metod, kar mi omogoča ustvarjanje revolucionarnih vsebin. S sodelovanjem s Stefflon Don, družbo Samsung in ustvarjanjem z Galaxy S21 Ultra pametnim telefonom sem imel priložnost oblikovati novo vrsto ustvarjalnosti, ob tem pa ostati zvest svojemu etosu. Delal sem to, kar imam rad – na pametnem telefonu – in sem ustvarjal, fotografiral, urejal vsebino, primerno za družbena omrežja, na način, ki je poneslo moje delo nad mojimi pričakovanji. Ponosen sem, da smo se lahko poklonili navdihujočim legendam 80. let, ki so svobodno izrazile svojo individualnost in še naprej navdihujejo današnjo mlado generacijo,” je o edinstvenem sodelovanju povedal Rankin.

Pevka Stefflon Don je strnila: “Umetniki iz 80. let so tlakovali pot glasbenikom in glasbenicam – in to je bila čudovita priložnost, ko smo se lahko z družbo Samsung in neverjetnim Rankinom poklonili neverjetnemu slogu in energiji nepozabnih legend. “  

S pomočjo napredne profesionalne kamere, ki odlikuje Galaxy S21 Ultra in 8K Video Snap funkcijo, je Rankin zlahka zajemal fotografije visoke ločljivosti iz 8K video posnetkov. Vsi živahni detajli na snemanju, ki so bili zajeti v galerijo fotografij in videoposnetkov, omogočajo enostavno deljenje na družbenih kanalih. Nova Director’s View funkcija je omogočila Rankinu, da je videl, preklopil in izbral najboljši posnetek, ki je v celoti povzel videz in občutek 80-ih. Z Vlogger View je lahko hkrati posnel video s sprednjo in glavno kamero za sprotne reakcije ter si ogledal ali spremenil kot, povečavo ali širino, ne da bi izgubil kakršnokoli akcijo z Live Thumbnails. Poleg tega je 100-kratna povečava pričarala nekaj igrivih in bolj stabilnih posnetkov med fotografiranjem.

Galaxy S21 Ultra je del najnovejšega poglavja desetletne zapuščine serije Galaxy S, ki prinaša vrhunsko mobilno izkušnjo. Serija je na voljo v treh modelih, ki ustrezajo življenjskemu slogu. Galaxy S21 in Galaxy S21 + ponujata najnovejše izkušnje, s katerimi boste najbolje izkoristili vsak trenutek. Medtem ko Galaxy S21 Ultra ponuja vrhunsko in najsodobnejšo tehnologijo za tiste, ki si želijo najnaprednejše izkušnje in so z visokimi zahtevami korak pred drugimi. 

Galaxy S21 je s svojo novo drzno in ikonično zasnovo, profesionalnimi kamerami in video zmogljivostmi, vrhunsko izkušnjo gledanja ter neverjetno izkušnjo povezljivosti pametni telefon, ki spremeni vse. Sedaj bodo vaši vsakdanji trenutki postali epski.  

Z naprednimi napravami, kot je Samsung Galaxy S21, in močjo družbenih omrežij, bodo generacije še naprej izražale svojo individualnost, odkrivale in navdihovale generacije.

Prednaročila Samsung Galaxy S21 pametnih telefonov so možna na https://www.samsung.com/si/offer/preorder-galaxy-s21/. Čim prej naročite svoj novi pametni telefon in prejmite še darilo! 

Ob prednaročilu Galaxy S21 Ultra 5G prejmete Galaxy Buds Pro in Galaxy SmartTag, ob prednaročilu Galaxy S21 5G ali S21+ 5G pa prejmete Galaxy Buds Live in Galaxy SmartTag. 

Promocija traja od 14.1. do 28.1. 2021 oziroma razprodaje zalog. 

Za več informacij obiščite http://www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy in https://www.samsung.com/si/smartphones/galaxy-s21-5g/

 

###

 

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd. 

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim razvojem in inovacijami spreminjamo svet televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov, pomnilnikov, sistemov LSI in LED rešitev. Za več informacij obiščite Samsungovo medijsko središče na http://news.samsung.com

 

PR:

Grayling

15. 1. 2021

Avtor

Administrator