Tehnologija

Philips Avdio je za športne navdušence lansiral serijo športnih slušalk 

Foto: Philips

 

Ušesne in naglavne slušalke za rekreativne in profesionalne športnike 

 

Amsterdam, 27. januar 2021 – Philips Avdio je svojo ponudbo vrhunskih avdio izdelkov razširil z novimi športnimi slušalkami. Slušalke so kot nalašč za vse, ki se s športom ukvarjajo profesionalno, pa tudi za tiste, ki potrebujejo kanček spodbude pri uresničitvi novoletnih zaobljub! Novo serijo izdelkov, ki je primerna za vse aktivne življenjske sloge, sestavljajo brezžične slušalke Philips TAA7306, ušesne slušalke TAA6606 s tehnologijo kostne prevodnosti, brezžične naglavne slušalke TAA4216 in brezžične ušesne slušalke TAA3206. Vsi modeli zagotavljajo brezskrbno prileganje in udobje, ki ju potrebujemo med treningom, hkrati pa ohranjajo izjemen zvok in dizajn, po katerih je bila znamka Philips Avdio vedno prepoznavna. Novi športni modeli Philipsovih slušalk bodo na voljo v prvi polovici leta 2021. 

 

Philips TAA7306 – Športne popolnoma brezžične ušesne slušalke

Za sodobnega športnika

Bi radi izboljšali svoje rezultate? Potem so najnovejše brezžične slušalke Philips TAA7306 prava izbira za vas. Poleg izjemnega zvoka, mogočnih basov in odlične pasivne protihrupne izolacije, omogočajo natančno spremljanje športne aktivnosti, hkrati pa skrbijo za vašo varnost. Slušalke imajo vgrajen merilnik srčnega utripa, tehnologijo UV-čiščenja in poseben način zaznavanja zvoka iz okolice (Awareness Mode). Še več, slušalke so vodotesne (do globine 1 metra za do 30 minut) in odporne na prah in potenje.

 

S šestimi urami avtonomije neprekinjenega predvajanja z enim polnjenjem in 18 dodatnimi urami avtonomije, če slušalke znova napolnite prek polnilnega etuija, boste pripravljeni na dolg in uspešen trening. Izbirate lahko med tremi čepki v različnih barvah in tremi snemljivimi ušesnimi zankami, ki skrbijo za udobno prileganje. Slušalke so združljive s tehnologijami glasovnega upravljanja Google Assistant in Siri. Kaj še čakate?

 

Philips TAA6606 – Naglavne športne slušalke s tehnologijo kostne prevodnosti

Brezskrben tek

 

Trening na prostem lahko občasno predstavlja nevarnost. Inovativne brezžične slušalke Philips A6606 s tehnologijo kostne prevodnosti so narejene posebej za tiste, ki želijo uživati v visokokakovostni glasbi, hkrati pa v ozadju še vedno zaznavati okoliške zvoke. Pomislite na primer na tek ali kolesarjenje. Slušalke uporabljajo tehnologijo kostne prevodnosti, ki omogoča, da se zvočne vibracije prek ličnic prenašajo do ušes. Tako lahko med treningom brezskrbno zaznavate vse dogajanje v okolici.

 

Slušalke TAA6606 imajo izjemno lahko, s titanom ojačano zasnovo in jih lahko brez težav nosite pod kolesarsko čelado. Poleg tega imajo slušalke vgrajeno LED-svetilko z visoko svetilnostjo, ki jo lahko upravljate prek aplikacije Philips Headphones. Ostanite vidni in brezskrbni.

 

Philips TAA4216 – Brezžične športne slušalke

Pameten trening v stilu

 

Vam je med treningom vroče? Brezžične naglavne slušalke Philips TAA4216 so odlične za vse športne aktivnosti, saj imajo v blazinicah vgrajeno spominsko peno, napolnjeno s posebnim hladilnim gelom. Ergonomska, lahkotna oblika se odlično obnese tudi na visoko intenzivnih treningih in bo poskrbela, da vam med športom ne bo prevroče. Slušalke zagotavljajo vrhunsko kakovost zvoka ob hkratnem brezkompromisnem pasivnem odpravljanju šumov.

 

Izjemno dolga, 25-urna avtonomija predvajanja in funkcija hitrega polnjenja omogočata, da so slušalke TAA4216 vedno pripravljene za uporabo, tudi če je pred vami daljši trening. Poleg tega so ušesne blazinice snemljive in pralne ter tako poskrbijo za dodatno higiensko zaščito. Naj vam vedno čiste slušalke med treningom zagotavljajo udobje hladu.

 

Philips TAA3206 – Brezžične ušesne slušalke

Udobne in lahke 

 

Ljubitelje manjših slušalk bodo zagotovo navdušile nove brezžične ušesne slušalke Philips TAA3206. Slušalke so popolna kombinacija zmogljivosti, udobja in varnosti, ki jo potrebujejo tekači, pohodniki in drugi športni navdušenci. Izjemno lahke ušesne slušalke so vodoodporne in združljive s tehnologijami glasovnega upravljanja Google Assistant in Siri.

 

Tako kot pri vseh drugih Philipsovih slušalkah, je tudi pri teh udobje ključnega pomena. S tremi različnimi zakrilci in ušesnimi zankami slušalke vsakomur omogočajo popolno prileganje. Za dodatno varnost med uporabo v temi, s svojim svetlobnim odsevom poskrbi poseben, s kevlarjem ojačan kabel. 10-urna avtonomija predvajanja zagotavlja, da boste lahko svoje najljubše skladbe med dolgim treningom poslušali v nedogled.

 

Spremljajte nas v družabnih medijih prek @TPVision na Twitterju, @philipstelevision na Instagramu ali @PhilipsTV na Facebooku.

 

Več o družbi TP Vision

 

Družba TP Vision Europe BV (v nadaljevanju TP Vision) je registrirana na Nizozemskem s sedežem v Amsterdamu. Družbo TP Vision si v celoti lasti družba TPV Technology Limited (v nadaljevanju TPV), ki je ena izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev monitorjev in televizorjev.

 

TP Vision je ključni člen na področju potrošniške elektronike v TV in avdio svetu. TP Vision se osredotoča na razvoj, proizvodnjo in trženje televizorjev blagovne znamke Philips (Evropa, Rusija, Bližnji vzhod, Južna Amerika, Indija in izbrane države v azijsko-pacifiškem področju) in avdio izdelkov blagovne znamke Philips (globalno) pod licenco blagovne znamke Koninklijke Philips N.V. Vrhunsko blagovno znamko Philips združujemo z našim razvojem izdelkov in strokovnim znanjem o oblikovanju, operativno odličnostjo in industrijskim odtisom TPV. Verjamemo v ustvarjanje izdelkov, ki uporabnikom ponujajo vrhunsko avdio in vizualno izkušnjo.

 

PR:

SPEM Komunikacije, d.o.o.

Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, 2000 Maribor, SI

Tivolska 50, 1000 Ljubljana, SI

27. 1. 2021

Avtor

Administrator