Tehnologija

Galaxy Z Fold2 za večjo produktivnost in še več zabave

Foto: Samsung

 

Samsung Galaxy Z Fold2 prepogljivi telefon združuje najnovejšo tehnologijo z izjemno obliko. Pametni telefon vrhunske zmogljivosti nudi pregibni zaslon in dolgotrajno baterijo ter se hkrati popolnoma prilega vaši dlani. Vse to bo izboljšalo vašo produktivnost in vam omogočilo še več zabave. Vse, od prostoročnega gledanja vsebin do ustvarjanja profesionalnih posnetkov, pa vam bo omogočil edinstveni Flex način. 

 

Dva zaslona za izjemno izkušnjo

Galaxy Z Fold2, ki ima dva zaslona, vam bo olajšal opravljanje katere koli naloge, tudi ko ste na poti. 

Vključuje 15,75-centimetrski prepogljivi zaslon, ki omogoča hiter dostop do obvestil in enostavno odgovarjanje na sporočila. Omogoča tudi gledanje različnih videovsebin, tako v pokončnem kot ležečem načinu. Dodatno, Flex način zagotavlja nemoteno gledanje vsebine, tudi ko napravo odprete – vse aplikacije, ki so odprte na prepogljivem zaslonu se samodejno prikažejo na glavnem zaslonu. 

 

Na glavnem 19,3-centimetrskem zaslonu lahko odprete tudi dve aplikaciji hkrati – ali pa v celoti izkoristite glavni zaslon v velikosti tabličnega računalnika kar s tremi aplikacijami. Hkrati lahko odprete dve okni iste aplikacije, po potrebi prilagodite razdelitev in se osredotočite na okno, ki ga potrebujete. Aplikacije, ki jih pogosto uporabljate skupaj, lahko tudi povežete med seboj in si tako nastavite bližnjico za hkratno odpiranje aplikacij v želeni postavitvi. 

 

Prostoročna uporaba

Ne glede na to, ali ste se udeležili virtualnega sestanka ali kuhate po videoreceptu, z Galaxy Z Fold2 boste vedno imeli proste roke, kar omogoča še lažjo večopravilnost. To zagotavlja posebni tečaj, ki omogoča, da prepogljivi telefon ostane odprt pod izbranim kotom, kar nudi široko paleto možnosti gledanja za različne situacije. 

 

Glavni brezkončni-O zaslon nudi tudi 120 Hz stopnjo osveževanja, kar zagotavlja še več užitkov ob gledanju vsebin. Za vrhunsko izkušnjo zvoka vključuje tudi dva visokodinamična zvočnika. 

 

Snemajte z največjo prilagodljivostjo

S Flex načinom boste lahko še bolje izkoristili sprednjo kamero. Kakor hitro se vaš telefon prepogne, se Kamera aplikacija razdeli na dvoje, pri čemer je predogled umeščen na vrh, ukazni elementi pa na dno. Kot prepogiba lahko preprosto prilagodite tako, da si svoje prostoročne videoposnetke postavite v povsem novo perspektivo. Kamero lahko sprožite tudi na daljavo z zamahom roke. 

 

Dodatno, lahko se preprosto dotaknete ikone za samodejno kadriranje, kamera pa bo sledila vam ali nastopajočemu, da boste jasni in v fokusu. In če v kader vstopi več ljudi, kamera razširi pogled tako, da so vsi vključeni v posnetek. Vsebine lahko zajemate tudi tako, da v posnetek vključite perspektivo fotografa in motiva – s hkratno uporabo glavnega in prepogljivega zaslona boste lahko dogajanje okoli vas zajeli iz dveh strani.

 

Za več informacij obiščite www.samsung.com

###

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd. 

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim razvojem in inovacijami spreminjamo svet televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov, pomnilnikov, sistemov LSI in LED rešitev. Za več informacij obiščite Samsung medijsko središče na http://news.samsung.com.  

 

PR:
Grayling

25. 2. 2021

Avtor

Administrator