Tehnologija

Uživajte v brezhibno čistem domu z izjemnimi Samsung aparati

Foto: Samsung

 

Prišla je pomlad, z njo pa tudi tradicionalno spomladansko čiščenje. Zdaj je pravi čas, da uživate v svežini in čistoči doma, a hkrati tudi prihranite. Samsung je zato poskrbel za izjemno ponudbo pralnih strojev in sesalnikov s popustom do 25 % in s 5-letno garancijo ter vam tako omogočil, da uživate v brezhibni čistoči. 

Izberite Samsung WW9800T pralni stroj, ki z globinskim higienskim čiščenjem s paro odstrani 99,9 % bakterij in alergenov iz oblačil. Zahvaljujoč tehnologiji Eco Bubble™ se detergent spremeni v mehurčke in hitro vstopi v tkanino ter zlahka odstrani umazanijo, hkrati pa prihrani energijo ter ohrani barve in teksturo tkanine.

S Samsung DV8000T sušilnim strojem bodo vaša oblačila izredno hitro suha in spet pripravljena za nošenje. S Super Speed programom superhitrega sušenja ​​lahko mešana bombažna in sintetična oblačila posušite kar v 81 minutah, s Silent Dry tehnologijo tihega sušenja, ki duši zvok s pomočjo algoritma za optimizacijo hitrosti, pa se zmanjša raven hrupa.

Uživajte v prostem času, saj čiščenje doma še nikoli ni bilo hitrejše. Samsung Jet 90E sesalnik enostavno in temeljito očisti različne vrste tal, turbo krtača pa s preproge pobere drobne delce prahu. Globoko vdihnite in začutite svežino zraka, saj petslojni filtracijski sistem odstranjuje prah ter alergene iz zraka.

Z združenimi močmi te naprave poskrbijo, da je dom svež in čist, ter vam prihranijo čas in s popustom do 25 % tudi denar. Izbrani izdelki vključujejo tudi 5-letno garancijo. 

Promocija traja od 19. 3. do 2. 5. 2021 ali do razprodaje zalog. Natančen znesek in odstotek prihranka se lahko razlikuje med aparati ter je odvisen od izbranega aparata in njegove cene na Samsung pooblaščenem prodajnem mestu. Za več informacij o promociji obiščite https://www.samsung.com/si/offer/clean-promo-2021/.  

Promocija 5 let garancije (2 leti tovarniške garancije + 3 leta dodatne garancije) velja za določene hladilnike, pralne stroje, vgradne gospodinjske aparate in sesalnike, kupljene  od 1. 3. do 31. 7. 2021, ter za sušilne stroje in kombinirane pralno-sušilne stroje, kupljene v obdobju med 1. 3. in 30. 4. 2021. Za več informacij o podaljšani garanciji obiščite https://www.samsung.com/si/offer/clean-home-2021/.  

 

PR:

Grayling

2. 4. 2021

Avtor

Administrator