Družabno

Premiera nove HBO serije “Nemogoče” 12. aprila

Nova HBO serija „Nemogoče“ (The Nevers) bo premierno predvajana 12. aprila na HBO GO, na ta dan pa bo serija na voljo tudi na HBO kanalu, in sicer ob 20.00h. Prvi del sezone je sestavljen iz šestih delov, drugi del pravtako, le da bo datum premiere še objavljen.

V zadnjih izdihljajih viktorijanskega režima se v Londonu pojavi skupina “obdarjenih” ljudi, večinoma žensk, ki so skrivnostno pridobile čarobne sposobnosti; nekatere očarljive in praktične, druge pa temačne in vznemirjajoče. Med njimi sta tudi skrivnostna vdova hitrih pesti Amalia True (Laura Donnelly) ter genialna mlada izumiteljica Penance Adair (Ann Skelly). Sta junakinji novega razreda posebnih ljudi, ki mu hočeta pripraviti dom; medtem ko se borijo zoper vsakršne sile vsega, kar je drugačno, da bi v zgodovini zagotovile mesto tudi za tiste, za katere v taki družbi ni prostora.

Poleg Laure Donnelly in Ann Skelly, je v seriji zaigrala tudi Olivia Williams kot Lavinie Bidlow, bogata dobrodelnica, ki financira sirotišnico za Amalijine izobčence, t.i. „Izbrance“. James Norton je Hugo Swann, bogat in brezsramen lastnik nemoralnega ilegalnega kluba, Tom Riley je Augustus „Augie“ Bidlow, Lavinijin mlajši brat, ki ima veliko skrivnost, Pip Torrens pa je zaigral kot Lord Gilbert Massen, vladni uslužbenec, ki vodi bitko proti glavnim junakinjam zgodbe. Inšpektorja Franka Mundija, ki je razpet med policijskimi dolžnostmi in moralnim kompasom igra Ben Chaplin, za Emmyja nominiran Denis O’Hare pa igra lik Edmunda Haguea, nenavadnega zdravnika v iskanju izvora nenavadnih nadnaravnih sposobnosti. Zachary Momoh igra zdravnika Horatija Cousensa v sirotišnici in ima posebne zdravilne moči.

V igralski ekipi so še Eleanor Tomlinson, Elizabeth Berrington, Anna Devlin, Kiran Sonia Sawar, Viola Prettejohn, Ella Smith, Vinnie Heaven in Nick Frost. Izvršni producenti serije so Joss Whedon, Bernadette Caulfield, Ilene S. Landress, Doug Petrie, Jane Espenson in Philippa Goslett. Koproducent je Daniel S. Kaminsky. Scenarij so napisali Joss Whedon, Jane Espenson, Kevin Lau, Madhuri Shekar in Melissa Iqbal, režijo pa so prevzeli Joss Whedon, David Semel in Zetna Fuentes.

 

PR in foto:

HBO

7. 4. 2021

Avtor

Administrator