Družabno

NAJSMRTONOSNEJŠE NA SVETU

Na National Geographic prihaja 1. sezona serije
NAJSMRTONOSNEJŠE NA SVETU
ki bo na sporedu od 19. aprila.
Serija Najsmrtonosnejše na svetu vključuje posnetke z najrazličnejših področij, od dopustov do fobij. Vsaka epizoda govori o eni izbrani temi. Dramatični posnetki prikazujejo vse od ponesrečenih rušenj do šoferja, ki je utrpel možgansko kap med vožnjo polnega avtobusa.
Serija poleg osupljivih in neverjetnih posnetkov vključuje tudi osebne zgodbe ljudi, ki so bili priča ali žrtev nesreče.
Pogovori z udeleženci omogočajo gledalcem, da razumejo okoliščine posnetka in ozadje zgodbe.
Primer: akrobatski pilot razlaga, da se je zaradi želje po adrenalinu odločil za tako tvegano kariero, ki ga je skoraj vodila v smrt, ko je mu je sredi leta odpovedal motor.
Serija ni zgolj skupek zmontiranih posnetkov, temveč se osredotoča na glavne trenutke in prelomne točke, ki jih vrhunsko dopolnjujejo manjši, a enako pomembni dramatični posnetki. Glavna zgodba postane še zanimivejša z informativnimi intervjuji s strokovnjaki ter profesionalci; (npr.: klinični psiholog razloži zakaj ljudje omedlijo zaradi strahu ali panike, kar se nanaša na posnetek dekleta, ki je omedlelo med vožnjo v zabaviščnem parku, …).
NAJSMRTONOSNEJŠE NA SVETU, 1. sezona
(13 oddaj po 60 minut)
PREMIERA : 19. april
na sporedu vsak ponedeljek ob 21h
PR:
Agencija AVI
14. 4. 2021

Avtor

Administrator