Kultura

MGBS: Spletni pogovor z umetniki ob razstavi Trije veliki, 11. maj 2021 ob 17h

Spoštovani,

v Mali galeriji Banke Slovenije bo še do sobote, 15. maja 2021, na ogled razstava Trije veliki, ki smo jo pripravili v sodelovanju z Zvezo društev slovenskih likovnih umetnikov in na kateri se predstavljajo zmagovalci 13. slovenskega bienala ilustracije.

V sodelovanju s portalom Artfiks bodo študenti Univerze v Ljubljani ob pričujoči razstavi pripravili pogovor z razstavljajočimi umetniki, Hano Stupica, Davidom Krančanom in Milanom Eričem. Spletni dogodek bo namenjen predstavitvi razstavljavcev in njihovega odnosa do ilustracije ter kontekstov, kjer se ta pojavlja, beseda pa bo nanesla tudi na vprašanje, kako je z umetnostjo v času epidemije.

Vabljeni na spletni pogovor z umetniki danes, 11. maja 2021, ob 17h. Pripravili in izvedli ga bodo študenti Univerze v Ljubljani: Katarina Bogataj, Gašper Stražišar, Manca Merzel, Eva Stamboldžioski, Lucija Klauž, Polona Ferjančič, Jernej Šimec.

Dogodku se lahko pridružite prek aplikacije Zoom na povezavi:

https://uni-lj-si.zoom.us/j/92755207779

Predhodna najava ni potrebna, gostje pa se bodo lahko pridružili tudi med pogovorom.

V priponki posredujemo še letak o aktualni razstavi. Za morebitna vprašanja smo dosegljivi na info@mgbs.si ali 030 451 925.

Vljudno vabljeni.

PR: MGBS

12. 5. 2021

Avtor

Administrator