Družabno

PRAVIČNICA in WALKER

Na FOX prihaja 1. sezona serij: PRAVIČNICA ter WALKER

PRAVIČNICA, 1. sezona
V akcijski uprizoritvi klasične serije nastopa nadarjena Queen Latifah kot Robyn McCall, nekdanja skrivnostna operativka CIE, ki se opira na široko paleto veščin za obrambo nedolžnih ljudi, ki obupano potrebujejo roko pomoči. Zdi se, da je Robyn navadna mama samohranilka, ki je zaposlena z vzgojo hčerke najstnice. Toda ko pride do nepravičnosti, prikrito ukrepa kot pravičnica, zagonetna stražarka, ki prinese pravičnost tistim, ki jo najbolj potrebujejo.

Igrajo:
Queen Latifah kot Robyn McCall
Tory Kittles kot detektiv Marcus Dante
Adam Goldberg kot Harry Keshegian
Lorraine Toussaint kot Viola ‘Vi’ Marsette
Chris Noth kot William Bishop

PREMIERA: 22. junij
NA SPOREDU: vsak torek ob 22h
WALKER, 1. sezona
WALKER, ponovna uprizoritev dolgoletne serije “Walker, Texas Ranger”, v kateri Jared Padalecki (“Supernatural”) igra Cordella Walkerja, vdovca in očeta dveh otrok z lastnim moralnim kodeksom.
Ko se po dveh letih dela pod krinko vrne domov v Austin, ugotovi, da ga doma čaka še težje delo. Poskušal se bo znova povezati s svojim ustvarjalnim in premišljenim sinom ter njegovo svojeglavo, nekoliko uporniško najstniško hčerko in voditi spopade s svojo družino – bratom, ki ga je nadomestil med njegovo odsotnostjo, pronicljivo mamo in tradicionalnim očetom.
Walkerjev nekdanji kolega je zdaj kapetan ranger. Walker nepričakovano najde skupno točko s svojo novo partnerko (eno prvih žensk v zgodovini Texas Rangers), ki jo igra Lindsey Morgan (“The 100”), obenem pa postaja vse bolj sumljiv glede okoliščin ženine smrti.

Igrajo:
Jared Padalecki kot Cordell Walker
Lindsey Morgan kot Micki Ramirez
Molly Hagan kot Abeline Walker
Keegan Allen kot Liam Walker

PREMIERA: 23. junij
NA SPOREDU: vsako sredo ob 22h
PR: Agencija AVI
14. 6. 2021

Avtor

Administrator