Splošno, Šport, Turizem

NA DRESIH NOGOMETNEGA KLUBA TABOR SEŽANA GALOPIRA LIPICANEC – #PODPRIMO NAŠ LOKALNI KLUB

 

Nogometni klub Tabor Sežana in Kobilarna Lipica sta v petek, 23. julija, ob polčasu prve domače tekme v Sežani, podpisala sponzorsko pogodbo, s katero začenjata novo obdobje partnerstva in sodelovanja, med katerim bo lipicanec galopiral na dresih vseh selekcij sežanskega prvoligaša. 

»Zavedanje, da imamo v svoji neposredni bližini takšen turistični biser, kot je Lipica, s prenovljenim Hotelom Maestoso, nas navdaja s ponosom. S tem projektom želimo v klubu še dodatno približati Lipico svojim nogometašem, njihovim družinam in celotni slovenski javnosti,« je podpis pogodbe pospremil direktor Nogometnega kluba Tabor Sežana Branko Dikić.

Za Holding Kobilarna Lipica predstavlja partnerstvo s sežanskim prvoligašem izraz družbene odgovornosti in zavedanja o pomenu povezanosti z lokalnim okoljem. Čeprav sta začetek partnerstva in podpis pogodbe sovpadla s prvo domačo tekmo prve ekipe, je sodelovanje usmerjeno širše, tudi k vsem mlajšim selekcijam deklic in dečkov Nogometnega kluba Tabor Sežana.

»Vrednote, ki nas povezujejo – tako v konjeništvu kot tudi v nogometu – so vrednote športa, zdravega življenja in gibanja v naravi. Naše sodelovanje se bo poznalo tudi na dresu vseh ekip, kjer se bo pojavila figura lipicanca v galopu. Upamo, da bosta ta galop, ta konj v galopu, prinesel tistih nekaj odstotkov energije, ki včasih lahko spremeni remi v zmago,« je ob podpisu sponzorske pogodbe poudaril vodja marketinga in prodaje Holdinga Kobilarna Lipica Aaron Uazeua.

Odslej torej velja tako na Stadionu Rajko Štolfa v Sežani kot tudi v zelenem ambientu Kobilarne Lipice: »Gremo Tabor, gremo lipicanci.«

Foto: NK Tabor Sežana

PR Kobilarna Lipica

26. 7. 2021

Avtor

Uredništvo