Vsi igralci, tako profesionalci kot amaterji, vedno sledijo dogajanju na področju video iger po vsem svetu. Letno na družabnih omrežjih in specializiranih spletnih portalih za igre nestrpno pričakujemo novice vseh založnikov iger o prihajajočih novostih – od novih iger in njihovih razširitev, boljše grafike, napredni umetni inteligenci pa vse do osupljivih zgodb, ki nam vedno znova vzbujajo zanimanje in radovednost. Čeprav so te razlogi večkrat zgolj izgovori za pretirano igranje dolgo v noč, pa se naslednji dan, ko vstanemo prebudimo z velikim nasmeškom na obrazu.

Letos že nestrpno čakamo in se veselimo vseh prihajajočih naslovov iger, njihovih razširitev in novosti, zlasti pa nečesa osvežujočega v svetu video iger. V skladu z napovedmi bo tako velik del igralcev lahko na televizijskih zaslonih igral vse te igre, saj nam TV zasloni v 21. stoletju ne služijo samo za ogled novic, serij in filmov. Poleg tega nam sodobni televizorji ne bodo več služili le kot hišni pomočniki in fitnes svetovalci, temveč tudi kot prave igralne zveri, na katerih boste lahko igrali ure in ure. Z odličnimi igralnimi televizorji Samsung QLED serija, ne bomo imeli več občutka krivde, četudi med igranjem pozabimo na življenjske obveznosti, saj ta deluje tako popolno.

Ta nora izkušnja je tudi glavni razlog zakaj smo za vas izbrali pet najbolj čakanih naslovov video iger, saj verjamemo, da bodo po uradni objavi, ravno te prinesli v vaša življenja povsem novo igralno izkušnjo. Prepričani smo, da se jih tudi vi izredno veselite!

Far Cry 6
Far Cry si bomo za vedno zapomnili kot izjemno video igro. Zasnovana gverilska vojna, kjer igralec samostojno nevtralizira sovražne baze z načrtovanjem, strateškim razmišljanjem, prikrivanjem in hitrimi reakcijami, se vtisne v srce vsakega igralca na planetu. Nova igra Far Cry in njena zgodba, ki bo izšla 7. oktobra 2021, se vrača v tropsko okolje karibskega otoka Yara. V tej najnovejši različici in na sploh v igrah Far Cry je pomembno, da imate dober zvočni sistem, saj tako lahko slišite šelestenje vaših sovražnikov, medtem ko se jim približujete. Zato je še toliko pomembneje, da razmislite o nakupu zvočne kartice Samsung, ki v kombinaciji s televizorji QLED, ustvari poseben občutek Q-Symphony.

Gran Turismo 7
Vsakdo, ki je svojem življenju imel PlayStation, zagotovo pozna to igro. Novejši igralci so navdušeni nad stopnjo realizma in adrenalina, po katerih je ta dirkalna igra znana. Toda tisti bolj izkušeni vedo, da ta igra združuje vse generacije. Kolikokrat ste se zbrali s prijatelji in igrali Gran Turismo drug proti drugemu? Velikokrat, seveda, zato tudi ta igra prinaša toliko spominov in ustvarja nostalgijo. Prihajajoči Gran Turismo 7 bo ekskluziven za PlayStation 5, njegovo pričakovanje v letu 2022 pa je zelo razburljivo. Izdelana bo prava nova generacija vozniških izkušenj samo za vas!

Horizon Forbidden West
Zadnjo generacijo iger PlayStation so zaznamovale igre odprtega sveta. Igralci natanko vedo zakaj – v takšnih igrah ima namreč igralec skoraj neomejene možnosti kam se premakniti, ter katere naloge in misije se bo naprej lotil reševati.  Igralec ima na voljo tudi zbiranje materialov, orožja in podobno.  V tem izvrstnem slogu nas konec letošnjega leta torej čaka Horizon Forbidden West, kjer lahko znotraj igre pričakujemo boj proti mehanskim zverem. Istočasno pa bo igro spremljala zgodba o grožnji rdeče kuge, ki se je pojavila na ozemlju nekdanje Kalifornije. Ta nova in sodobna igra zahteva tudi moderno opremo. Zato boste s pomočjo visoke ločljivosti 8K televizorjev QLED, še dodatno uživali v raziskovanju tega neverjetnega sveta.

God of War: Ragnarok
»Izbira bogov je tako neuporabna kot bogovi sami.« Bog vojne je bil vedno in bo ostal kultni igralski naziv, prav tako kot njegov glavni junak Kratos. Verjetno je zato tudi Good of War najbolj pričakovana igra, četudi o njej ne vemo prav veliko, razen da je načrtovana za leto 2022. Morda je pa to še boljše, ker jo bomo lahko tako ob izidu zagnali na naših televizorjih, in prepričani smo, da jo bomo na to naslednje dni z veseljem pretirano igrali. A zaenkrat se moramo zadovoljiti le z njenim logotipom!

Battlefield 2042
Battlefield je popolna igra za tisti igralce, ki so veliki ljubitelji strelskih iger in množičnih zemljevidov za več igralcev. Po vrnitvi k »svojim koreninam« v prejšnjem naslovu, kjer se strelska akcija dogaja v drugi svetovni vojni, bo novo bojno polje tokrat sledilo v prihodnost. O tej novi igri Battlefield ne vemo prav veliko, vemo pa, da bo sočasno podpirala bitke do 128 igralcev. Njena zgodba bo temeljila na enem velikem, dinamičnem konfliktu. Prihod Battlefield 2042 je napovedan 22. oktobra 2021, in ga vsi že komaj čakamo! Televizorji Samsung QLED so popolne igralne zveri z neverjetnim naborom bogate tehnologije, ki bo zagotovila največje zadovoljstvo za vsako uro igranja. Kar je tudi razlog, da bodo prihajajoči igralni naslovi v kombinaciji s televizorji Samsung QLED prava igralna poslastica za vsakega igralca – ne glede na to, ali igralec video igre uporablja tekmovalno ali kot način sprostitve po delu.

Pripravite se na prihajajoče videoigre s televizorji Samsung QLED.

PR PRISTOP D.O.O.