Družabno

PREMIERA NOVE SERIJE „OPRAVLJIVKA“ (ang. GOSSIP GIRL)

26. OKTOBRA NA HBO GO-ju

Nova Max Original serija „Opravljivka“ (Gossip Girl)  bo premierno predvajana 26. oktobra na HBO GO, ko v ponudbo prispe prvih šest epizod. Ta dan na HBO GO prispe tudi vseh šest sezon originalne hit serije „Opravljivka“ iz leta 2007.

Novo serijo je razvil Joshua Safran, pisec in izvršni producent originalne serije. Ta obuditev pop kulturne klasike nas vrača na Upper East Side in to skoraj deset let po tem, ko je spletna stran “Opravljivka” utihnila. Nov rod mladostnikov z zasebne šole na Upper East Sidu se sooča z neprizanesljivo in spremenljivo resničnostjo nenehnega družbenega nadzora. Z novimi epizodami iz škandaloznega življenja manhattanske elite se poseben dodatek zdaj že klasične popkulturne serije “Opravljivka” loteva vprašanja, kako so se sodobni družbeni mediji in urbana krajina samega New Yorka razvili od časa, ko smo nazadnje srečali svoje priljubljene junake. Časi so se resda spremenili, vendar je drama še bogatejša in bolj sočna kot kdaj prej.

V seriji igrajo Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Zion Moreno, Whitney Peak, Savannah Lee Smith, Todd Almond, Adam Chanler-Berat, Johnathan Fernandez in Jason Gotay. Joshua Safran je avtor in scenarist serije, kot tudi eden od izvršnih producentov, skupaj z Joshom Schwartzom, Stephanie Savage, Leslie Morgenstein in Gino Girolamo, koproducentka pa je Lis Rowinski. Dve epizodi je režirala Karena Evans, seriji pa se je pridružil tudi oblikovalec kostumov iz originalne serije, Eric Daman.

 

PR: HBO Adria

24. 9. 2021

Avtor

Administrator