Šport

V Kranju se odpira nov jekleni poligon za vadbo na prostem 

Spoštovani, 

Skupina SIJ – Slovenska industrija jekla z različnimi aktivnostmi pod krovnim imenom Jeklena volja v ljudeh prebuja  prav to. Jeklena volja je že od nekdaj v značaju Skupine SIJ, s postavitvami jeklenih poligonov za vadbo na prostem v  lokalnih okoljih pa želi jekleno voljo prebujati pri vseh ljudeh. 

Vabimo vas, da se nam pridružite pridružite na drugem dogodku v letošnji jeseni in v družbi ambasadorja Mateja  Mohoriča pospremite 

OTVORITEV JEKLENEGA POLIGONA ZA VADBO NA PROSTEM, 

ki bo v sredo, 13. oktobra 2021, ob 11. uri, 

na parkirišču pod Šmarjetno goro (izhodišče za vzpon po asfaltirani cesti iz Stražišča) 

Poleg ambasadorja bodo z nami tudi župan občine Kranj Matjaž Rakovec, Katja Krumpak, vodja korporativnega komuniciranja v SIJ d.d., podpredsednik OKS-ZŠZ mag. Janez Sodržnik ter predsednik Športne zveze Kranj in vodja  OKS – ZŠZ RP Kranj Tadej Peranovič.  

Dogajanje bodo popestrili najmlajši kolesarji Kolesarskega kluba Kranj, ki jih bo spremljal direktor kluba Matjaž Zevnik. 

Začetek projekta jeklena volja sega v leto 2014, ko so se v Skupini SIJ odločili, da želijo skupnostim, v katerih delujejo  njihove družbe in živijo njihovi zaposleni z družinami, ter drugim lokalnim skupnostim po Sloveniji omogočiti brezplačno  rekreacijo na prostem. Jekleni poligon v Kranju je že 16. po vrsti, ki so ga postavili v sodelovanju z Olimpijskim  komitejem Slovenije – Združenjem športnih zvez in ob podpori lokalnih skupnosti. Vsi poligoni so plod lastne izdelave  Skupine SIJ.

Veselimo se vaše družbe.

PR: OKS

6. 10. 2021

Avtor

Administrator