Družabno, Splošno

Prvostopenjska žirija izbrala 18 finalistov Effie® Slovenija 202

Prvostopenjska žirija Effie Slovenija 2020 je izbrala 18 finalistov v 8 kategorijah. Oglaševalci, katerih prijave del so prepričale žirijo, pa so Atlantic Grupa s kar šestimi deli, Mercator in Zavod VOZIM z dvema deloma, ter A1 Slovenija, GENERALI zavarovalnica, LIDL Slovenija, NLB, Petrol, Pivovarna Laško Union, Spar Slovenija in Zavarovalnica Triglav, vsak z enim delom.

Največ finalistov, kar štiri, beleži kategorija Korporativni ugled in trajnostna učinkovitost, sledi kategorija Storitve – finance in zavarovalništvo s tremi finalisti, pet kategorij ima po dva finalista, ena pa enega.

»Prvostopenjsko Effie žiriranje je bilo zelo uspešno, navdušile so me konstruktivne debate s člani žirije, ki so strokovno in tehtno utemeljevali mnenja o določenih kampanjah – sploh pri primerih, ki so bili na meji za uvrstitev v finale oz. ki so imeli velik razpon med ocenami žirantov. Zato me veseli, da so člani dobro sodelovali in obenem drug drugega izzivali, a vedno argumentirano in pozitivno kritično, za kar se jim še posebej zahvaljujem,« je prvostopenjsko žiriranje komentiral predsednik žirije Effie Slovenija 2020, David Kušanić, direktor marketinga in prodaje Nissan Adriatic.

Preberi več

 

PR Effie Slovenija

12. 10. 2021

Avtor

Uredništvo