Moda

Označite datum za ekskluzivne popuste na vaše najljubše blagovne znamke

Odkrijte modne izdelke iz novih kolekcij po promocijskih GLAMIDAYS cenah iz udobja domačega naslonjača

Jesensko -zimske kolekcije so postale bogatejše z novimi barvami, materiali in vzorci. Modni virtuozi so nam pripravili kopico novih trendov in verjamemo, da ste nekatere že vzeli za svoje. Pravi ljubitelji mode lahko začnejo odštevati dneve do GLAMIDAYS, štiridnevne ekskluzivne nakupovalne izkušnje na edinstvenem modnem iskalniku GLAMI.si, ki bo trajala od 22. do 25. oktobra. V tem obdobju boste lahko našli svoje najljubše blagovne znamke po ugodnejših cenah in tako osvežili garderobo ter se pripravili na hladnejše dni.

Spletno nakupovanje je postalo pogosta navada. Vsaka modna navdušenka pa bo kul in trendi kose našla zbrane na enem mestu, na edinstvenem modnem iskalniku GLAMI.si. GLAMIDAYS združuje na stotine blagovnih znamk, ki ponujajo posebne popuste na najbolj iskane jesenske in zimske artikle iz novih kolekcij. Znani rek “dress to impress” z GLAMIDAYS dobiva nov pomen. Prav vsak si bo lahko privoščil svoje najljubše modne kose, ki bodo navdušili uporabnike tega modnega iskalnika.

Za nami so poletne razprodaje, pred nami pa obdobje norih popustov na črni petek in božično-novoletne zabave. To je čas, ko razmišljamo o prevetritvi garderobe, jesenski in zimski izbor vsake trendseterke pa je vedno zahtevnejši od poletnega, saj smo uradno vstopili v sezono, ko je plastenje oblačil bistven element vsake modne kombinacije. Ob vse hladnejših dnevih so topli plašči univerzalna izbira, udobna oblačilanove torbice in vpadljivi modni dodatki pa ključni kosi sezone.

GLAMIDAYS daje vsakomur priložnost, da uživa v edinstvenih ponudbah svojih najljubših blagovnih znamk. Gre za najboljšo in denarnici prijazno naložbo v vaš modni slog.

Na edinstvenem modnem iskalniku GLAMI.si lahko sestavite seznam vaših najljubših izdelkov, ki vam bodo v veliko pomoč v času GLAMIDAYS. Vse, kar morate storiti je, da poiščete želeni izdelek, promocijska koda pa bo vidna pod vsakim izdelkom na iskalniku GLAMI.si. To promocijsko kodo vnesite v zadnjem koraku, preden dokončate nakup. Preprosto, kajne? Odštevanje do začetka modne norije se lahko začne!

 

O modnem iskalniku GLAMI

GLAMI, edinstven modni iskalnik, ki se opira na umetno inteligenco, je bil kot GLAMI.si predstavljen leta 2019. Od takrat je njegov glavni cilj postati prvi korak za vsakega slovenskega potrošnika, ki se odloči za modno nakupovanje. GLAMI.si želi postati največji modni katalog, ki na enem mestu združuje na tisoče blagovnih znamk ter tako pomaga spletnim prodajalnam doseči nove kupce. Na GLAMI.si lahko najdete več kot 587.000 izdelkov in 5.200 blagovnih znamk iz več kot 70 spletnih prodajaln, kot so Ecipele, Factcool in About You.

GLAMI globalno sodeluje z več kot 3.500 spletnimi prodajalnami in kupcem v več kot 17 državah ponuja prek 11 milijonov modnih izdelkov ter 25 tisoč različnih blagovnih znamk z vseh koncev sveta. Platforma je začela delovati oktobra 2013 na Češkem, v sedmih letih pa se je poslovanje razširilo na druge države, kot so Slovenija, Hrvaška, Nemčija, Francija, Rusija, Slovaška, Romunija, Madžarska, Grčija, Turčija, Bolgarija, Brazilija, Španija, Latvija, Litva in Estonija, v prihodnje pa nameravajo na ta seznam dodati še več držav.

Modni iskalnik GLAMI.si je dostopen tudi prek mobilne aplikacije, ki je združljiva z napravami iOS in Android.

PR: Idealia

19. 10. 2021

Avtor

Administrator