Moda

AMAYA X DH FASHION PREDSTAVITEV UNIKATNIH MODNIH KOSOV KOLEKCIJE RDEČE

Ob izidu skladbe Rdeče, predstavljene na Slovenski popevki, sta izjemna glasbenica Amaya in uspešna slovenska modna znamka DH fashion, pod okriljem modnega kreatorja Davida Hojnika, ponovno združila moči in ideje ter ustvarila izjemno ženstveno kolekcijo unikatnih oblačil za ženske

. . .
Ob izidu skladbe Rdeče, predstavljene na Slovenski popevki, sta izjemna glasbenica Amaya in uspešna slovenska modna znamka DH fashion, pod okriljem modnega kreatorja Davida Hojnika, ponovno združila moči in ideje ter ustvarila izjemno ženstveno kolekcijo unikatnih oblačil za ženske, ki ljubijo in čutijo RDEČE.

Skupna zgodba Amaye in Davida se je pričela že skoraj desetletje nazaj, sedaj sta svoje temelje nadgradila, tako je premierno v Sloveniji nastalo modno/glasbeno sodelovanje. Kolekcija RDEČE je sestavljena iz unikatnih modnih kosov, ki izstopajo tako po svoji barvi, skrbno izbranih materialih in krojih, hkrati pa so še vedno nosljivi in izjemno ženstveni. Primerni so za ženske, ki si upajo izstopati.Posebno pozornost pritegnejo skrbno izbrani detajli, ki združujejo in ustvarjajo preplet med Amayinim glasbenim svetom in Davidovim modnim ustvarjanjem.





Avtor fotografij: Tibor Golob


Izbrani kosi iz nove kolekcije so bili prestavljeni v Atelier DH fashion konec preteklega tedna.


­
Avtor fotografij: Matko Pigac



­Bilo je prijetno in sproščeno predbožično druženje. Večer je bil obarvan rdeče. Začinile so ga sladke kreacije, odlična glasba Amaye ter Atelier mehurčki.
­
­
Več fotografij si lahko ogledate TUKAJ! (v mapi Rdeče x DH fashion) 
­
­VIR: Sugestina
. . .

Editor

Avtor pri si24.news