Splošno

Ana Roš & Tuš Boutique na glavni tržnici v Ljubljani

Ana Roš in Tuš sta nadgradila uspešno sodelovanje z odprtjem mestne zakladnice lokalnih dobrot v pokritem delu glavne ljubljanske tržnice na Pogačarjevem trgu

. . .

Ana Roš in Tuš sta nadgradila uspešno sodelovanje z odprtjem mestne zakladnice lokalnih dobrot v pokritem delu glavne ljubljanske tržnice na Pogačarjevem trgu, kjer so poleg izdelkov vrhunske kulinarike za vsakdanje nakupe iz linije Ana Roš & Tuš na voljo še drugi izbrani lokalni izdelki, v katerih bodo uživali ljubitelji slovenskih lokalnih dobrot.

Osrednja nit sodelovanja ostaja spoštovanje lokalnega okolja, pridelkov slovenskih kmetov in trajnostno naravnanih praks. Tako so v boutiqu na voljo tudi izbrani lokalni siri in suhomesnati izdelki, naravna vina, oljčna in bučna olja, med ter zeliščni čaji.V ponudbi so tudi izdelki iz eko kolekcije Benedetti life za Ano Roš in ročno izdelana slovenska keramika Daše Kogoj. Osebje boutiqua pa bo kupcem postreglo tudi z odličnimi pekovskimi izdelki in kavo.

Kupci so odlično sprejeli izdelke iz linije Ana Roš & Tuš, ki se uvrščajo med bolje prodajane izdelke v svojih skupinah. Njihova posebnost so izvirni recepti kuharske mojstrice Ane Roš, ki povezujejo vrhunsko kulinariko, lokalne sestavine in izkušene slovenske proizvajalce. Izdelki so narejeni po posebej prilagojenih tehnoloških postopkih, v katerih se ohranijo kakovost in izvirni okusi.

Projekt je nastal v času epidemije, ko so bile restavracije, šole ter vrtci zaprti. Številni kmetje so tako ostali brez brez svojih odjemalcev in ostale so ogromne količine svežih lokalnih izdelkov. Pravo zato je Ana Roš v sodelovanju s slovenskim trgovcem Tuš, lokalnim pridelovalcem pomagala tako, da je s svojimi recepturami omogočila predelavo na tisoče litrov mleka in presežkov mlečnih izdelkov ter pridelkov, ki bi drugače ostali nepobrani.

PR: Tuš
. . .

Editor

Avtor pri si24.news