Film

DISNEY+

Radi bi vas obvestili, da bo storitev pretočnih vsebin Disney+ v Sloveniji na voljo že 14. junija.

. . .
­Spoštovani,

Radi bi vas obvestili, da bo storitev pretočnih vsebin Disney+ v Sloveniji na voljo že 14. junija.

The Walt Disney Company nam bo na enem mestu ponudil najboljše zgodbe blagovnih znamk Disney, Pixar, Marvel, Vojna zvezd, National Geographic ter Star.

Za vas smo pripravili dokument s ključnimi podatki o vsebini, funkcijah ter mnogo drugih zanimivih dejstev o storitvi Disney+.

Dokument lahko najdete TUKAJ.


O Disney+
Disney+ je platforma za pretakanje filmov in oddaj iz Disneyja, Pixarja, Marvela, Vojne zvezd in National Geographica, skupaj s Simpsoni in še veliko več. Na izbranih mednarodnih trgih vključuje tudi novo blagovno znamko splošnih zabavnih vsebin Star. Vodilna storitev pretakanja vsebin neposredno potrošnikom družbe Walt Disney Company, Disney+, je del segmenta Disney Media & Entertainment Distribution. Storitev ponuja brezkomercialno pretakanje vsebin skupaj z vedno večjo zbirko ekskluzivnih izvirnikov, vključno z celovečernimi filmi, dokumentarci, igranimi in animiranimi serijami ter kratkimi vsebinami. Z dostopom brez primere do Disneyjeve dolge zgodovine neverjetne filmske in televizijske zabave je Disney+ tudi ekskluzivni dom za pretakanje najnovejših izdaj The Walt Disney Studios. In prek Star ponuja najnovejše iz 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures in še več. Za več informacij obiščite disneyplus.com.

PR: Agencija AVI
. . .

Editor

Avtor pri si24.news