Tehnologija

Kyndryl predstavlja novo platformo Kyndryl Bridge, ki bo usmerjala napredek IT-okolij in spodbujala poslovno rast

Platforma strankam prinaša preglednost, red in lažji dostop do sodobnih tehnoloških inovacij.

. . .
New York, 20. september 2022 – Največji ponudnik infrastrukture za digitalno preoblikovanje gospodarstva Kyndryl je danes predstavil svojo novo integracijsko platformo, s katero bodo vodje poslovanja lahko neposredno spremljali svoje IT-okolje in hkrati prevzeli edinstven nadzor nad vsemi kritičnimi operacijami znotraj njega.

Platforma Kyndryl Bridge izkorišča glavne tehnološke prednosti podjetja Kyndryl. Združuje desetletja strokovnega znanja, vzorcev operacijskih podatkov in internetnega protokola, ki generirajo analizo podatkov, ta pa omogoča vpogled v delovanje podjetij in njihove načine izboljšave in pospeševanja doseganja poslovnih ciljev ter analiz, opravljenih z umetno inteligenco. S tem se ustvari neprekinjena vez med digitalnim poslovanjem in tehničnim strokovnjakom, ki to poslovanje vodi. Platforma Kyndryl Bridge strankam omogoča interoperabilnost, ki maksimira vrednost orodij, ki so jih že spoznali in jim lahko zaupajo. 

»Kyndryl se z lahkoto sooča s kompleksnostjo in strankam nudi tisto, kar najbolj potrebujejo. Kyndryl Bridge bo za naše stranke in podjetje samo novost, s katero bodo lažje vodili kritično infrastrukturo in dosegli popolno digitalno preobrazbo,« je povedal Martin Schroeter, predsednik in izvršni direktor podjetja Kyndryl. »Podjetje je zavezano k preobrazbi nudenja storitev, nova platforma pa predstavlja jedro našega dolgoročnega strateškega poslanstva, da ustvarimo lasten ekosistem poslovnih partnerjev, s pomočjo orodij in internetnega protokola oblikujemo robusten in napreden sistem predaje informacij ter več pozornosti in strokovnega znanja namenimo svojim strankam.«

Podjetja po vsem svetu se trudijo doseči digitalno modernizacijo, kar 60 % vseh direktorjev informatike v podjetjih pa jo navaja kot najbolj kritičen gonilnik rasti v letu 2022. Vseeno pa je kompleksnost poslovanja in tehnologije - poleg pomanjkanja znanja in veščin na področju informacijske tehnologije – pri večini podjetij upočasnila ta proces. Kyndryl pospešuje razvoj digitalnega poslovanja znotraj podjetij, saj inovativne rešitve podaja kar preko svoje nove platforme. 

"Vodje informacijskih tehnologij v podjetjih so danes odgovorne za upravljanje vse bolj kompleksnih IT-okolij, ki zahtevajo več nadzora, interoperabilnost in analitiko, ki jo poganja umetna inteligenca. Samo na ta način se lahko izognejo izzivom in prevelikim izpadom, " meni David Tapper, podpredsednik programa za zunanje izvajanje in upravljanje storitev v oblaku pri IDC. "Z zmožnostjo povezovanja mnogih orodij, potekov dela in procesov, v katera so podjetja vlagala leta in leta, ter hkrati zmožnostjo predaje sprotnih izpodbojnih vpogledov in priporočil je platforma Kyndryl Bridge odločna priložnost za podjetja po vsem svetu.

Kyndryl Bridge združuje in povezuje kompleksna orodja za upravljanje in procese, na katere se zanašajo podjetja po vsem svetu. Zaradi zmogljivosti platforme je v povprečju število nezgod na strežnik na mesec padlo za kar 74 %.

"S tem, ko se vodje manj osredotočajo na upravljanje sistemov informacijske tehnologije, lahko več energije vložijo v uresničevanje svoje digitalne poslovne strategije, svoje vire informacijske tehnologije pa hkrati sprostijo za delo z višjo vrednostjo," pravi Antoine Shagoury, glavni tehnolog v podjetju Kyndryl. "Vodje imajo na ta način več nadzora in lažji dostop do kritičnih orodij, Kyndrylovih strokovnjakov v oblaku, podatkov, umetne inteligence, varnosti in vzdržljivosti, modernizacije glavnega računalnika in drugih pomembnih aspektov IT-okolij.  

Razvijalci platforme Kyndryl Bridge so imeli v mislih konfigurativnos, zato bodo uporabnikom na voljo že pripravljene rešitve industrijskega obsega podjetja Kyndryl in njegovega rastočega partnerskega ekosistema. Inteligentna orodja za upravljanje, ki jih poganjata avtomatizacija in umetna inteligenca, bodo vodilnim na področju tehnologije zagotovila vpogled v realnem času, s čimer bodo lahko preprečili izpade in točneje napovedali potrebe in stroške za svoje podjetje. 

“Stranke pospešujejo svojo digitalno preobrazbo, nova integracijska platforma podjetja Kyndryl pa pri tem lahko pomaga zagotoviti bogat vpogled v podatke, avtomatizacijo rešitev in strokovno znanje o zagotavljanju storitev, “ meni Nick Holden, podpredsednik oddelka globalnih strateških partnerjev in rešitev v podjetju Cisco. “Kyndryl Bridge predstavlja velik napredek, ki bo podjetjema Kyndryl in Cisco omogočil odlične poslovne rezultate, ki jih skupne stranke pričakujejo. “

Platforma za stranke maksimira prednosti domačih zmogljivosti v več oblakih in zagotavlja operacijsko okolje s poslovnim modelom aaS (as-a-service). Zasnovan je kot strateško digitalno središče, ki se bo s časom razvijalo, pri tem pa povezovalo napredno tehnologijo in orodja podjetja Kyndryl s strokovnim znanjem iz področja in naprednim mišljenjem inovatorjev iz različnih sektorjev globalnega gospodarstva.


O podjetju Kyndryl

Kyndryl (NYSE: KD) je največji globalni ponudnik storitev informacijske infrastrukture, ki se lahko ponaša z več tisoč strankami podjetji v več kot 60 državah po svetu. Podjetje oblikuje, izdeluje, modernizira in upravlja s kompleksnimi informacijskimi sistemi, na katere se vsak dan zanaša ves svet. Za več informacij obiščite njihovo spletno stran www.kyndryl.com.  

PR: Kyndryl
. . .

Editor

Avtor pri si24.news