Kulinarika

NA 24KITCHEN PRIHAJA 1. IN 2. SEZONA KULINARIČNO OBARVANE ODDAJE CORNWALL Z RICKOM STEINOM,ki bo na sporedu od 6. maja

1. SEZONA Turistična pot po Cornwallu, ki je znan po osupljivi obali in slikovitih pristaniških vasicah, je dobro obiskana.

. . .
 1. SEZONA Turistična pot po Cornwallu, ki je znan po osupljivi obali in slikovitih pristaniških vasicah, je dobro obiskana. V tej seriji pa bo Rick razkrival Cornwall, kot ga pozna in obožuje: edinstven del Britanskega otočja z močno identiteto in zgodovino, zasidrano v keltski preteklosti.

Ker je po naravi radoveden, Rick z nami deli manj obiskane predele – slavi hrano, zgodovino, glasbo, umetnost in kulturo okrožja, ki bi ga mnogi radi videli kot samostojno državo. Raziskuje, kako sta pokrajina in morje vplivala na hrano, in v vsaki epizodi pripravi enostavno jed, ki jo je navdihnila njegova pot: celega brancina s koromačevo majonezo, preprosto rakovo omleto, zelenjavni conrwalski briam in poširane hruške z robidami in rdečim vinom.

Gledalci lahko vidijo bogato zgodovino in dediščino ponosne in čudovite pokrajine skozi oči domačinov, ki jih Rick spozna.
  PREMIERA: 6. junij ob 14hNA SPOREDU: od ponedeljka do petka ob 14h




2. SEZONA Rick Stein nas zopet popelje na bogato pot odkrivanja po svojem ljubljenem domačem Cornwallu, kjer je preživel večino življenja in našel navdihe za skoraj vse, kar počne.

V drugi sezoni popularne serije nas bo Rick popeljal po manj znanih poteh v svoje najljubše kraje, nam predstavil hrano, zgodovino, glasbo, umetnost, kulturo in naravo, ki jih tako obožuje, proslavil like, ki ohranjajo keltsko srce pokrajine živo, in nas predstavil svojim prijateljem, ki so prav tako kot on zaljubljeni v to edinstveno pokrajino Britanskega otočja.

Po poti bo Rick z nami delil tudi svojo preteklost in podrobnosti svojega življenja v Cornwallu ter nam zaupal kako že generacije vplivajo nanj in na njegovo družino.

Seveda pa serija z Rickom Steinom ni popolna brez kulinaričnih pustolovščin. Ta ni nobena izjema, saj bo poiskal najboljše proizvajalce hrane v regiji in nas navdihoval tudi z lastnimi jedmi.

PREMIERA: 15. junij ob 14:30
NA SPOREDU: od ponedeljka do petka ob 14h



PR: Agencija AVI
. . .

Editor

Avtor pri si24.news