Moda

NAJNOVEJŠA KAMPANJA ZALANDO DESIGNER Z NASLOVOM “PORTRETI NOVE GENERACIJE“ ČRPA SVOJ NAVDIH IZ SVEŽE SKUPINE KREATIVCEV

Zalando, vodilna platforma za modo in lifestyle v Evropi, je izdala novo kampanjo z naslovom “PORTRETI NOVE GENERACIJE“. Kampanja v ospredje postavlja najbolj zaželjene videze iz nabora Zalando Designer

. . .
  • Pariški stilist, Edem Dossou, je skupaj s svojo kreativno skupino prijateljev, kot so Justin French, Laurence Kleinknecht, Dourane in Melissa Bon, ekskluzivno za Zalando pripravil izbrani nabor najnovejših dizajnerskih trendov.
  • Multi-disciplinirani umetniki ostajajo zvesti svojim edinstvenim osebnim stilom in dizajnerskim videzom znamk A.W.A.K.E. MODE, Christopher Kane, GCDS, MM6 Maison Margiela, Marni, MOSCHINO in Proenza Schouler, ki so na voljo na Zalando.


EKSKLUZIVNE PR FOTOGRAFIJE najdete TUKAJ
FOTOGRAFIJE KAMPANJE
TUKAJ
VIDEO KAMPANJE
TUKAJ
SEZNAM IZDELKOV IN ZNAMK (SKU)
TUKAJ


27.09.2022 | Ljubljana // Zalando, vodilna platforma za modo in lifestyle v Evropi, je izdala novo kampanjo z naslovom “PORTRETI NOVE GENERACIJE“. Kampanja v ospredje postavlja najbolj zaželjene videze iz nabora Zalando Designer, ki jih je stilirala navdihujoča skupina kreativcev iz modne industrije.

Novo sodelovanje prinaša sveže ideje in navdihujoče, drzne modne videze. Pariški stilist, Edem Dossou, je povabil svoje bližnje prijatelje, kot so fotograf, Justin French, svetovalka, Laurence Kleinknecht, kasting direktorica in DJ-ka, Dourane ter model in pevka, Melissa Bon, da za Zalando Designer delijo svoje edinstvene osebne stile. Nova generacija mode je upodobljena v klasičnem stilu yearbooka v outfitih trenutno največjih dizajnerskih znamk na Zalando, vključno z: 3.1 Phillip Lim, A.W.A.K.E. MODE, Bally, Christopher Kane, GCDS, MM6 Maison Margiela, Marni, MOSCHINO, Paco Rabanne, Proenza Schouler, Rokh in Vivienne Westwood.

Kampanja v ospredje postavlja tako individualne, kot skupinske portrete, ujete v objektiv fotografa Justina Frencha, v videzih pod taktirko stilista Edema Dossouja in v produkciji Kitten Productions. Kampanja bo potekala na lastnih kanalih Zalando, kot so spletna stran in družbena omrežja, od 19. septembra do 2. oktobra 2022.

Kategorija Zalando Designer je destinacija za prestižen modni navdih, kjer lahko potrošniki najdejo in nakupujejo tako uveljavljene, kot tudi nove znamke. V svojem naboru ponuja dizajnerske znamke, kot so Missoni, Erdem, gcds, David Koma, Staud, 032C, Mansur Gavriel in MM6, kot tudi znamke Victoria Beckham, Proenza Schouler in Roksanda. Namen kategorije Zalando Designer je postati izbrana destinacija, tako za kupce, kot tudi znamke, skozi spodbujanje trajnosti, raznolikosti in vključenosti.


Več o Zalando:
Ustanovljena leta 2008 v Berlinu, prinaša zaokroženo modo več kot 48 milijonom aktivnih uporabnikov, na 23 trgih, s široko ponudbo oblačil, obutve, modnih dodatkov in lepotnih izdelkov. Nabor mednarodnih znamk vključuje svetovno prepoznavna modna imena, kot tudi lokalne znamke. Zalando je tako modna platforma, ki na enem mestu ponuja navdih, inovativnost in interakcijo. Kot najbolj modno tehnološko podjetje v Evropi si močno prizadeva poiskati digitalne rešitve znotraj celotne nakupovalne izkušnje: za kupce, partnerje in kateregakoli akterja v Zalando zgodbi. Zalando vizija je biti vstopna točka za nakup mode ter hkrati trajnostna platforma s pozitivnim vplivom na ljudi in planet.t. 
 
 
Izjave sodelujočih glede njihovega osebnega stila

Edem Dossou, stilist in osrednji talent

  • “Nimam odličnega stila, ampak odlične prijatelje! Najboljši nasvet, ki sem ga prejel od svojega očeta: Posnemaj tisto, kar je dobro pri drugih. Tega se nikoli nisem sramoval.“
  • “Prav tako glede mode: moj osebni stil se napaja z raznolikostjo in kreativnostjo ljudi, ki jih imam priložnost spoznati.”

Justin French, fotograf

  • “Moji prijatelji me navdihujejo s svojo skrbnostjo, ljubeznijo in iskrenostjo.”

Dourane, kasting direktorica, model, DJ-ka

  • “Moj dnevni stil najbolje navdihujejo ljudje, ki so del mojega vsakdana: neznanici na ulici, prijatelji, družina… V bistvu vse, kar ujame moj pogled.”
  • ”Rada povzdignem svoj stil skozi ohranjanje pristnosti.”
  • ”Če bi morala povzeti svoj stil, bi ga poimenovala flexitarian!”

Melissa Bon, model in pevka

  • “Za vrhunski, brezskrben stili je potrebna kombinacija svojih najboljših osnovnih kosov, ki se ti prilegajo tako, da se počutiš odlično ter so tudi ustvarjeni iz zelo kakovostnih materialov.”

Laurence Kleinknecht, komunikacijska, modna in PR svetovalka

  • “Ne odstopam daleč od tega, kar sem; saj vem, kaj mi pristoji.“

PR: New Moment
. . .

Editor

Avtor pri si24.news