Splošno

Tuš prihaja na Bled z novim konceptom mobilne trgovine

Mobilna trgovina Tuš v River Campingu Bled ponuja vse za brezskrben dopust, od živil, do svežih izdelkov in ostalih potrebščin.

. . .
Tuš je v River Campingu Bled predstavil popolnoma nov koncept mobilne trgovine. Ta turistom in okoliškim prebivalcem ponujamo izbor izdelkov, prilagojen priložnostnim nakupom med dopustom ali za vsakodnevne potrebe v gospodinjstvu. Bled je prvo mesto, kjer je na voljo novi format mobilne trgovine, ki ga bomo razširili še na druge, izbrane lokacije po Sloveniji.

V Tušu z razvojem svojih trgovin sledimo pričakovanjem kupcev. Tako smo po kar nekaj časa razvoja predstavili prvo mobilno trgovino Tuš, ki sledi t. i. konceptu “pop up”. Na turističnem območju, kot je Bled, so pričakovanja kupcev zelo različna. Pri nas smo jih postavili na skupni imenovalec in ponudili priročno, pregledno urejeno trgovino za vsakodnevne nakupe turistov ali domačinov.

Tuševa mobilna trgovina, kjer bodo za prijetno nakupovanje skrbeli trije novo zaposleni, ima popolnoma prilagojeno ponudbo izdelkov, ki vsebuje vse od osnovnih živil, pakiranih svežih izdelkov, hlajenih pijač do osnovnih neživilskih izdelkov. Želimo ponuditi vse, kar nekdo, ki se kot turist ali domačin nahaja na tem območju, potrebuje v svojem dnevu. Trgovina je opremljena tudi s sampostrežnimi blagajnami, kar še poveča učinkovitost nakupovanja. Odprta je od ponedeljka do sobote, od 8:00 do 20:00 ure.

PR: Tuš
. . .

Editor

Avtor pri si24.news