Zdravstvo

Vabilo - novinarska konferenca 'Predstavitev montažnega objekta ambulant otroške in mladostniške psihiatrije

vljudno vabljeni na novinarsko konferenco na temo predstavitve montažnega objekta ambulant otroške in mladostniške psihiatrije, in sicer v sredo, 25. 1. 2023 s pričetkom ob 12.00.

. . .
Spoštovani,
 
vljudno vabljeni na novinarsko konferenco na temo predstavitve montažnega objekta ambulant otroške in mladostniške psihiatrije, in sicer v sredo, 25. 1. 2023 s pričetkom ob 12.00. Na zahodni strani stavbe Klinike za pediatrijo je z delom pričel montažni objekt za namen dela Enote za otroško in mladostniško psihiatrijo. Gre za sodobne, montažne, kakovostno opremljene kontejnerje, sestavljive v celoto z možnostjo ogrevanja, hlajenja, napeljave vode, elektrike in vseh preostalih potrebnih priključkov. Novi prostori zajemajo približno 200 m2 in so namenjeni 4 pedopsihiatričnim ambulantam in 3 psihološkim ambulantam, vključno s čakalnico in sestrsko sobo. Zaposleni v enoti so novih prostorov veseli in poudarjajo, da bodo le-ti pozitivno prispevali h kvaliteti dela in oskrbi pacientov.
 
O navedenem bodo spregovorili:
-          prof. dr. Anton Crnjac, dr. med., višji svétnik (direktor UKC Maribor),
-          prof. dr. Nataša Marčun Varda, dr. med., svétnica (strokovna direktorica UKC Maribor),
-          izr. prof. dr. Hojka Gregorič Kumperščak, dr. med. (vodja Enote za otroško in mladostniško psihiatrijo Klinike za pediatrijo, UKC Maribor),
-          kot gost bo na novinarski konferenci sodeloval tudi prof. dr. Norbert Skokauskas, profesor otroške in mladostniške psihitrije na Medicinski fakulteti NTNU (Norwegian University of Science and Technology) v Trondheim-u na Norveškem in predsednik Sekcije za otroško in mladostniško psihiatrijo pri Svetovnem psihiatričnem združenju. 
 
Po novinarski konferenci bo sledil ogled prostorov montažnega objekta ambulant otroške in mladostniške psihiatrije.
 
Dogodek: novinarska konferenca na temo predstavitve montažnega objekta ambulant otroške in mladostniške psihiatrije
Termin: sreda, 25. 1. 2023 ob 12.00.
Lokacija: sejna soba Klinike za pediatrijo (stavba 5, vhod 5A, pritličje – zemljevid UKC Maribor v prilogi).

VIR: UKC Maribor
. . .

Editor

Avtor pri si24.news