Najnovejše

Sveža sporočila za javnost, novičke in ostale publikacije

Za večjo varnost na spletu je Telekom Slovenije ponudbo nadgradil z napredno zaščito, ki z 99,99-odstotno natančnostjo zazna zlonamerno elektronsko pošto

Tudi v Sloveniji je vedno več kibernetskih napadov in poskusov napadov na posameznike, podjetja in organizacije.

ZAVAROVALNICA TRIGLAV, SAVA RE – skupščini potrdili delitev dividend v skupni višini 81,63 mio €

Današnja skupščina družbe ZAVAROVALNICA TRIGLAV, d.d., kjer je bilo prisotnega 76,87 % kapitala z glasovalno pravico, je praktično soglasno potrdila predlog Uprave in Nadzornega sveta o delitvi dividend v višini 2,50 € bruto na delnico

AIPA intervju meseca: Klemen Dvornik

Slovenski AV ustvarjalci na dobri poti do polne uveljavitve svojih pravic

5. JUNIJ, SVETOVNI DAN VARSTVA OKOLJA

Svetovni dan varstva okolja je eden najstarejših svetovnih dni, ki ga obeležujemo na pobudo OZN in njenega okoljskega programa že od leta 1973. Svetovni dan okolja je največji mednarodni praznik, posvečen okolju. Letošnji v središče postavlja iskanje rešitev za onesnaževanje s plastiko.

JAVNO PISMO: Uvedba obveznega predmeta RAČUNALNIŠTVO IN INFORMATIKA v osnovne in srednje šole

Veseli nas, da je Vlada Republike Slovenije napovedala reformo šolstva in s tem prepoznala potrebo po nujnih spremembah. Hkrati nas skrbi, ker se napoveduje necelovite hitre spremembe, ki pa, kljub nujnosti in številnim pozivom stroke in gospodarstva, ne vključujejo uvedbe računalništva in informatike kot obveznega predmeta v osnovne in srednje šole.

Maja prodanih malenkost več novih avtomobilov

V Sloveniji je bilo maja prvič registriranih 5483 osebnih in lahkih gospodarskih vozil, kar je 0,70 odstotka več kot maja lani. Pri tem se je število prvič registriranih osebnih vozil povečalo za poldrugi odstotek.

Nalaganje...