Avtomobilizem

MEGANE R.S. ULTIME: CELOVITA OPREMLJENOST

Megane R.S. Ultime ima serijsko opremo brez primere, ki vključuje mnoge posebnosti opreme različic Megane R.S. in Megane R.S. Trophy: 24 cm (9,3’’) zaslon navigacijske naprave z zvočno napravo Bose Hi-Fi, digitalno instrumentno ploščo z diagonalo 25 cm (10’’), vgrajeno telemetrijsko napravo R.S. Monitor

. . .
Megane R.S. Ultime ima serijsko opremo brez primere, ki vključuje mnoge posebnosti opreme različic Megane R.S. in Megane R.S. Trophy: 24 cm (9,3’’) zaslon navigacijske naprave z zvočno napravo Bose Hi-Fi, digitalno instrumentno ploščo z diagonalo 25 cm (10’’), vgrajeno telemetrijsko napravo R.S. Monitor, prilagodljiv regulator hitrosti in pomoč pri parkiranju s 360-stopinjskim prikazom.

Seznam opreme za doplačilo je omejen na zaslonski prikaz v višini oči (samo v izvedenkah z volanom na levi), strešno okno (samo v izvedenkah z volanom na levi) in posebno prekrivalo avtomobila, ki bo navdušilo prave ljubitelje in kupce tega zbirateljskega avtomobila.

Vsi atributi visokih zmogljivosti različice Mégane R.S. Trophy
Ta posebna omejena serija temelji na različici Megane R.S. Trophy, zato ima enak štirivaljni motor s turbo polnilnikom, največjo močjo 224 kW (300 KM) in največjim navorom 420 Nm, v kombinaciji s samodejnim menjalnikom z dvema sklopkama EDC (za Evropo) in mehanski diferencial Torsen, kar mu omogoča, da z mesta do 100 kilometrov na uro pospeši v le 5,7 sekunde. Opremljen je z napol gladkimi pnevmatikami Bridgestone Potenza S007, razvitimi za Megane R.S. Trophy R, ki so nadete na 48 cm (19’’) platišča Fuji Light, pod katerimi so zavore Brembo s koluti iz dveh litin in čeljustmi rdeče barve. Prednja prema z neodvisno krmilno osjo, znižano podvozje Cup, hidravlične blokade hodov obes in sistem krmiljenja vseh štirih koles 4CONTROL mu zagotavljajo ultra športne vozne lastnosti, tako na dirkališču kot tudi drugod.


VIR: Renault
. . .

Editor

Avtor pri si24.news