Moda

Novi začetki z Deichmannom

do pričetka šole nas loči le še nekaj dni, priprave na vrnitev med šolske klopi in službene obveznosti so že v polnem teku. Sedaj je pravi čas, da skupaj z vašim otrokom postavite nove cilje, ki vas bodo spremljali skozi novo šolsko leto.

. . .
Pozdravljeni,

do pričetka šole nas loči le še nekaj dni, priprave na vrnitev med šolske klopi in službene obveznosti so že v polnem teku. Sedaj je pravi čas, da skupaj z vašim otrokom postavite nove cilje, ki vas bodo spremljali skozi novo šolsko leto. Pri tem pa ne pozabite, da lahko svojo edinstvenost izražajo tudi s pomočjo trendi kosov iz Deichmanna.


Otroška igrivost
Barve, lučke, risani junaki … so najboljše stvari, ki spremljajo vaše malčke pri vseh dogodivščinah. Vlijte jim pravo mero poguma z barvitimi kombinacijami in super močmi njihovih najljubših pravljičnih likov! Oči bodo zažarele ob super junaku, ki ga odlikuje neverjetna moč, ali liku mož-pajek na supergah, zaradi katerih bo vaš malček nepremagljiv.

Najstniška energija
V najstniških letih je videz ključnega pomena, mladi pa skozi svoj stil sporočajo, kdo so. Prisluhnite jim in jih opremite s hit kosi leta, kjer superge priznanih blagovnih znamk igrajo pomembno vlogo. Pobrskajte med širokom naborom in se prepričajte na lastne oči.

Za moderne mamice
Odhod v šolo ali vrtec predstavlja prelomnico tudi za starše. Privoščite si nove trendi superge Deichmann, s katerimi se boste počutili samozavestno in udobno. Z njimi boste premagali vse ovire!

Nova kolekcija superg je na voljo v poslovalnicah Deichmann po vseh Sloveniji.

 VIR: Povem
. . .

Editor

Avtor pri si24.news