Tehnologija

Partnerstvo TP Vision in FC Barcelona

TP Vision in FC Barcelona sta podpisala večletno pogodbo, s katero bo TP Vision svojo blagovno znamko Ambilight TV izpostavljal na vidnem mestu rokava dresa legendarne moške nogometne ekipe in nastopal kot glavni partner kluba FC Barcelona.

. . .
TP Vision in FC Barcelona sta podpisala večletno pogodbo, s katero bo TP Vision svojo blagovno znamko Ambilight TV izpostavljal na vidnem mestu rokava dresa legendarne moške nogometne ekipe in nastopal kot glavni partner kluba FC Barcelona.

Lastniki Philipsovih televizorjev Ambilight TV bodo ob gledanju uživali v najbolj pristnem doživetju ter akciji svetovno znane nogometne ekipe.

Barcelona, maj-junij 2023 - Podjetje TP Vision, ki se ukvarja z oblikovanjem, proizvodnjo in prodajo izdelkov Philips TV, Philips Avdio in AOC Avdio, je napovedalo partnerstvo z legendarno svetovno nogometno ekipo FC Barcelona in sicer kot glavni partner na področju televizorjev, profesionalnih zaslonov in avdio izdelkov. S partnerstvom bo Podjetje TP Vision promoviralo ponudbo svojih televizorjev in avdio izdelkov ter poudarilo izvirnost tehnologije Ambilight TV. Tehnologija Ambilight namreč običajen televizor spremeni v najbolj doživeto izkušnjo gledanja, kakršne doslej še ni bilo. Ambilight TV spremeni vse!

Napis Ambilight TV bo kot blagovna znamka enega izmed treh glavnih partnerjev kluba, od 28. maja naprej prikazan na rokavu majice članov vrhunske nogometne ekipe. To bo sovpadalo z zadnjimi tekmami sezone 2022/23. Napis Ambilight TV bo vidno izpostavljen tako na stadionu, kot tudi gledalcem pred televizijskimi zasloni doma. Ključni igralci vodilne moške in ženske nogometne ekipe bodo povabljeni, da s prve roke spoznajo ponudbo vrhunskih izdelkov - zlasti edinstveno paleto televizorjev Ambilight TV. S tem jim bo omogočeno, da postanejo ambasadorji blagovne znamke Philips. TP Vision bo kot glavni partner kluba s televizorji in zasloni za avdio-vizualno infrastrukturo igral pomembno vlogo pri projektu opremljanja novega stadiona Spotify Camp Nou. Le-ta je na dobri poti, da postane največji in najbolj inovativen športni objekt v Evropi. Sporazum družbi TP Vision podeljuje pravice do sodelovanja z moško in žensko vodilno nogometno ekipo ter drugimi profesionalnimi športnimi ekipami kluba.

Sodelovanje med podjetjem TP Vision in klubom FC Barcelona je del strategije obeh organizacij, ki verjameta, da lahko z aktivnim iskanjem partnerjev z enakimi vrednotami in filozofijo povečata ugled obeh, tako kluba, kot podjetja, ki delujeta kot najboljša na svojih področjih.

Podjetje TP Vision in klub FC Barcelona si delita skupno vizijo popeljati športne dogodke onkraj običajnega in ustvariti izjemen, nepozaben spektakel za navijače, ne glede na to, s katere lokacije spremljajo tekmo. Pri FC Barcelona ponosno trdijo, da so "več kot klub", TP Vision pa izdeluje televizorje Ambilight TV, ki so zagotovo "več kot televizor".

Philipsovi televizorji Ambilight TV so vzdolž robov zadnjih stranic opremljeni z integriranimi 
LED-diodami. Le-te na steno za televizorjem projicirajo dinamičen barvit svetlobni sij, ki se v vsakem trenutku popolnoma ujema s sliko, prikazano na zaslonu. Ambilight daje vtis večje, vedno popolne televizijske slike, ki presega fizične meje televizorja. Zdi se, da televizor v prostoru zaživi in lebdi, kot da ne bi bil pritrjen na steno.

Prednosti učinkov projekcije svetlobnega sija za televizorjem so že dolgo poznane v svetu filmske industrije. Dodatne raziskave podjetja TP Vision so potrdile, da učinkovitost in prefinjenost sistema Ambilight izboljša tudi gledanje športnih vsebin. To še posebej velja za gledanje dinamičnih nogometnih tekem. 

Ambilight se je z eno najvišjih ocen zadovoljstva uporabnikov v industriji zabavne elektronike odlično uveljavil. Med obstoječimi uporabniki pred nakupom novega televizorja funkcionalnost Ambilight TV nedvomno določa pomemben kriterij.

Klub FC Barcelona, ponosni prvaki La Lige v sezoni 2022-2023, so eden izmed najbolj priljubljenih nogometnih klubov na svetu, z globalno skupnostjo navdušenih navijačev in zagotovljeno edinstveno izkušnjo na dan tekme - redki srečneži si namreč lahko ekipo ogledajo v živo na stadionu Spotify Camp Nou.

Partnerstvo bo koncept Ambilight TV predstavilo številnim gledalcem kluba FC Barcelona in ga približalo vsem športnim navdušencem, da s to edinstveno tehnologijo spektakel tekme v živo s stadiona Spotify Nou Camp doživijo na domačem televizorju Philips. 


Kostas Vouzas,
izvršni direktor podjetja TP Vision (Philips TV & Avdio Evropa in Amerika), je o novem partnerstvu povedal: "Veseli nas, da lahko sodelujemo z ikonično svetovno športno ekipo, kot je FC Barcelona. To novo partnerstvo je povsem naravno, saj si obe organizaciji prizadevata razširiti svojo ponudbo daleč nad običajne okvire, pri čemer vsak od njiju svojim simpatizerjem privošči edinstveno izkušnjo, v živo ali doma. Milijoni potrošnikov v svojih domovih že uživajo ob gledanju edinstvenih televizorjev Ambilight, dolgoročno partnerstvo z FC Barcelono pa bo v okviru naše strategije fantastično izkušnjo gledanja televizorjev Ambilight povzdignilo na raven, ki si jo resnično zaslužijo.


Juli Guiu, podpredsednik za trženje, je v imenu FC Barcelone povedal: "Zelo smo ponosni, da lahko TP Vision pozdravimo kot novega glavnega partnerja FC Barcelone. Barca se je vedno zavzemala za odličnost, tako na igrišču kot zunaj njega in ta sporazum je še en uspešen primer tega, saj sodelujemo z vodilnim svetovnim podjetjem na področju elektronike in avdio-vizualne tehnologije. Gre za velik korak v komercialni strategiji FC Barcelone v povezavi z multinacionalko, ki je s svojo inovacijo Ambilight TV spremenila izkušnjo gledanja tekme v očarljivo in izjemno zadovoljivo dogodivščino za milijone navijačev, ki spremljajo nogomet od doma.


O podjetju TP Vision:

Podjetje TP Vision Europe B.V. (v nadaljevanju TP Vision) je registrirano na Nizozemskem, s sedežem v Amsterdamu. Podjetje TP Vision si v celoti lasti družba TPV Technology Limited (v nadaljevanju TPV), ki je ena izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev monitorjev in televizorjev. 

 

TP Vision je ključni člen na področju potrošniške elektronike v TV in avdio svetu. TP Vision se osredotoča na razvoj, proizvodnjo in trženje televizorjev blagovne znamke Philips (v Evropi, Rusiji, Bližnjem vzhodu, Južni Ameriki, Indiji in izbranih državah azijsko-pacifiškega področja) in avdio izdelkov blagovne znamke Philips (globalno) pod licenco blagovne znamke Koninklijke Philips N.V.. Vrhunsko blagovno znamko Philips združujemo z našim razvojem izdelkov in strokovnim znanjem o oblikovanju, operativno odličnostjo in industrijskim odtisom TPV. Verjamemo v ustvarjanje izdelkov, ki uporabnikom zagotavljajo vrhunsko avdio in vizualno izkušnjo.


O FCB:

Klub FC Barcelona je bil ustanovljen leta 1899 in je trenutno v lasti več kot 140.000 članov. Velja za največji več-športni klub na svetu in ima več kot 120-letno zgodovino. Klubove korenine segajo v domače mesto in državo, njegov pogled pa je globalen in ima uradne sedeže na treh različnih celinah: v Barceloni, Hongkongu in v New Yorku.

Barca želi spremeniti svet s športno odličnostjo. S pomočjo Barcinega inovacijskega središča plemenitijo svet znanja. Klub je znan tudi po svoji zavezanosti družbenim ciljem, ki jih uresničuje prek Fundacije FC Barcelona ter po svojem delu na področju izobraževanja dečkov in deklic o pozitivnih vrednotah športa. Barca je v zadnjih letih precej napredovala in ima na družbenih omrežjih trenutno več kot 440 milijonov sledilcev.


Sledite nam na Twitterju: @TPVision

 VIR: TP Vision Europe B.V. 
. . .

Editor

Avtor pri si24.news