Tehnologija

Prihaja novi Xiaomi Redmi Note 12T Pro

Na današnjem trgu so telefoni, ki zahtevajo tisoč evrov ali več, v zameno pa ponujajo najnovejšo tehnologijo. Vendar obstajajo tudi dostopnejše možnosti, kot je Xiaomi Redmi Note 12, ki ga predstavljamo danes.

. . .
Na današnjem trgu so telefoni, ki zahtevajo tisoč evrov ali več, v zameno pa ponujajo najnovejšo tehnologijo. Vendar obstajajo tudi dostopnejše možnosti, kot je Xiaomi Redmi Note 12, ki ga predstavljamo danes. Še bolj zanimiv pa bo model Redmi Note 12T Pro, opremljen z zmogljivim, a dostopnim mobilnim procesorjem MediaTek Dimensity 8200.

Pametni mobilni telefon Redmi Note 12R Pro bo poseben tudi na področju zajemanja fotografij in videoposnetkov. Glavna kamera najnovejšega Xiaomi telefona bo opremljena s slikovnim tipalom ločljivosti 64 milijonov slikovnih točk. Pametni mobilni telefon Redmi Note 12T Pro bo opremljen še z zaslonom, ki bo poskrbel za izjemno kakovosten prikaz slik. Če smo bolj natančni, gre za IPS zaslon s frekvenco osveževanja 144 hercev. Glede na ostalo strojno opremo bo to lahko soliden telefon za igranje najbolj zahtevnih mobilnih iger in za uživanje v multimedijski izkušnji.

Pričakovano bo na voljo še bralnik prstnih odtisov, ki bo vgrajen v tipko za vklop in izklop telefona, kar je standardna lokacija za ‘budget’ telefone. Preostala strojna oprema pametnega mobilnega telefona Redmi Note 12T Pro naj bi obsegala še do 16 gigabajtov sistemskega pomnilnika in 512 gigabajtov prostora za shranjevanje podatkov. Kot smo že vajeni, na voljo bo tudi podpora za 5G omrežje, vendar bo večji del uporabnikov še vedno raje uporabljal bolj zanesljivo 4G omrežje. Dolgo avtonomijo delovanja pa bo zagotavljala baterija kapacitete 5.080 miliamper ur s tehnologijo hitrega polnjenja 67 W. Več o novincu pa bo znanega kmalu, vključno z maloprodajno ceno.


VIR: Xiaomi
. . .

Editor

Avtor pri si24.news