Glasba

RUDOLF GAS PREDSTAVLJA NOV SINGEL IN VIDEOSPOT “SO CRAYZ”

Vsestranski glasbenik Rudolf Gas že vrsto let skrbi za vse ljubitelje kakovostne glasbe. Tokrat z nami deli novo skladbo in videospot "So crazy".

. . .
Novi singel je vesela funky pesem, prava za prihajajoče poletne sončne dni. Refren opeva evforijo in uživanje trenutkov življenja
­
Avtor fotografije: Luka Rudman

­
­Svežo skladbo je Rudolf Gas v svet pospremil z besedami:

"V velik ponos mi je, da vam lahko predstavim singel, ki je tokrat začinjen z veliko mero optimizma, navdiha, radosti in življenjske energije.
Hvaležen sem vsem, ki ste v mojo skladbo, predvsem v videospot, prinesli iskreno energijo, veselje ter s svojo prisotnostjo razigrali dan in videospot. To so ti svetli odtenki, ki barvajo življenje."
­
­
"Kamorkoli pogledamo vsepovsod so sončni žarki, ki nas dvigujejo in zbujajo, da ne zamujamo življenja, temveč ga resnično živimo. Kljub mnogim grenkim zgodbam je smiselno stopiti korak naprej, naprej v življenje,  se spomniti na zvezde, ki še vedno nekje sijejo v nas."
­
­

­
­
Avtor fotografije: Matej Kramžer
­
­
Zgodbo čudovitega sončnega dne, obarvano s pisanimi tulipani, je Rudolf Gas v videospot preslikal v sodelovanju z vsestranskim umetnikom Jernejem Čampljem, ki je tokrat svoj pečat prispeval v vlogi režiserja.
Dan poln sončnih žarkov, sončnih ljudi in tiste neprecenljive energije to so začimbe  novega videospota v katerem nastopajo številna znana imena: Ana Klašnja, Grega Skočir, Irena in Leticia Yebuah, Matevž Šalehar – Hamo, Eva Hren, Nipke, Kenta Yamamoto, Anja Robida, Filip in Blaž (F&B Acrobatics), Katja Škofic, Saša Klančnik, Iryna Osypenko, Jai Kozem, Veronika in Krištof Strnad, Alja Drame, Katja Cesar, Sarah Bamburač, skladatelj Jani Golob ter mnogi drugi                               
Sonca poln vidospot si lahko ogledate TUKAJ. 

PR: 
Tina Fujs
. . .

Editor

Avtor pri si24.news