Film

SERIJA “PREŽIVETJE NA SPLAVU” OD 17. SEPTEMBRA NA KANALU DISCOVERY

Dokumentarna serija „Preživetje na splavu“ raziskuje, kaj se zgodi, ko pridejo skupaj neznanci z različnimi družbenimi ozadji, da bi preživeli na morju.

. . .
Dokumentarna serija „Preživetje na splavu“ raziskuje, kaj se zgodi, ko pridejo skupaj neznanci z različnimi družbenimi ozadji, da bi preživeli na morju. Premierno bo na kanalu Discovery predvajana 17. septembra ob 21:00.  

Devet epizod družbenega eksperimenta je navdihnil mehiški antropolog Santiago Genovés, ki je leta 1973 v študiji opazoval, ali lahko ljudje iz različnih kultur z različnimi ozadji svoje razlike premostijo, da bi skupaj prepotovali 101 dni na splavu Acali. Petdeset let kasneje Discovery njegovo pomembno delo ponavlja z novim splavom in dodatnim zapletom. Serijo bo povezoval nekdanji vojak, igralec ameriškega nogometa in igralec Nate Boyer.

Serijo so posneli v bližini panamskih Bisernih otokov in spremlja devet raznolikih tekmovalcev na splavu Acali II. V 21 dneh preizkusijo, ali bodo osebni interesi uničili možnost ekipe, da osvoji nagrado. Z vsako uspešno misijo ekipa poveča količino denarja, ki si ga na koncu med seboj enakovredno razdelijo. Vsak teden dobijo fizične in intelektualne izzive, ki so zasnovani, da posameznike v ekipi postavijo na različne bregove. Na koncu vsake epizode lahko nadaljujejo kot ekipa ali nekoga zamenjajo z novim tekmovalcem. Bodo stopili skupaj ali ostali na različnih bregovih?

“Preživetje na splavu” je za Discovery produciral Critical Content.

PR - Warner Bros. Discovery Slovenia
. . .

Editor

Avtor pri si24.news