Tehnologija

Vabilo: EDIH DIGI-SI Community Days - Otvoritev evropskega stičišča za digitalno preobrazbo Slovenije

Univerza v Mariboru, Institut Jožef Stefan, ARCTUR, DIGITECH-SI-EAST, Tehnološki park Ljubljana, Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije in Inovacijsko tehnološki grozd Murska Sobota smo sestavili splet storitev, potrebnih za celovito digitalizacijo delovanja

. . .
Univerza v Mariboru, Institut Jožef Stefan, ARCTUR, DIGITECH-SI-EAST, Tehnološki park Ljubljana, Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije in Inovacijsko tehnološki grozd Murska Sobota smo sestavili splet storitev, potrebnih za celovito digitalizacijo delovanja, ki vključuje načrtovanje, svetovanja, treninge, opremo za testiranje, laboratorije in kompetence vrhunskih strokovnjakov. Partnerstvo sedmih izkušenih organizacij v konzorciju EDIH DIGI-SI zagotavlja podporo podjetjem, organizacijam in javnim ustanovam skozi celotno vrednostno verigo digitalizacije na 4 temeljnih področjih: agroživilstvu, zdravstvu, proizvodnji in turizmu.
 
300+ najboljših slovenskih raziskovalcev s področja digitalizacije in 30+ strokovnjakov za digitalno preobrazbo (DIGI-SI Agentov) bo v naslednjih 3 letih slovenskemu gospodarstvu in javni upravi s področja kmetijstva, proizvodnje, turizma in zdravja omogočilo 70 visokokakovostnih storitev v vrednosti 3,3 mio €.
 
Vabimo vas, da podrobneje spoznate EDIH DIGI SI in njegove storitve na dogodku EDIH DIGI-SI Community Days, ki bo potekal v petek, 9. decembra 2022, ob 9. uri v Sodnem stolpu, Pristan 8, Maribor.
 
Kaj vse se bo odvijalo na dogodku?
 
  1. Osrednji del konference, kjer vam bomo partnerji EDIH DIGI-SI predstavili storitve za učinkovito digitalizacijo vseh segmentov vašega delovanja. Na konferenci bodo z nami tudi predstavniki Evropske komisije, DG Connect, Ministrica za digitalno preobrazbo, dr. Emilija Stojmenova Duh, ter predstavniki ključnih akterjev podpornega okolja za digitalno transformacijo v Sloveniji (SLING, IRCAI, EEN, ATHENA, OECD). Osrednji govor bo vodila Lise-Ann Sheahan predstavnica izjemno uspešnega raziskovalnega inštituta iz Irske - Irish Manufacturing Research.
 
  1. »Matchmaking EEN B2B« sestanki prek spletne platforme b2match, ki bodo potekali med 06. in 09.12.2022 (prijava na POVEZAVI). Zadnji dan, 9. 12. 2022, bodo potekali sestanki tudi v živo, v Sodnem stolpu v Mariboru, med 9. in 16. uro. Rok za prijavo je 8. 12. 2022. Izkoristite dodatne poslovne priložnosti, ki jih nudi mreža Enterprise Europe Network (EEN), med katerimi so zagotovo razvoj podjetništva in inovacij, pomoč pri iskanju poslovnih priložnosti v EU ter povezovanje slovenskih podjetij s pravimi mednarodnimi partnerji.
 
  1. Pester program bomo prav tako oplemenitili z izborom najboljše digitalne inovacije Digital Innovation Challenge Competition. Zmagovalna digitalna inovacija bo deležna aktivne promocije tako na slovenskem trgu kot na tujih trgih preko različnih evropskih mrež partnerjev DIGI-SI. Še vedno se lahko prijavite preko te POVEZAVE.
 
  1. Ob koncu programa pripravljamo tudi Pred-novoletno zabavo, s katero bomo nazdravili na skupne uspehe v letu 2023! 
 
Podrobnejši opis je v priloženem vabilu. Udeležba je brezplačna, vendar vas zaradi omejenega števila mest na dogodku vabimo, da se čim prej prijavite.  
 
Veselimo se srečanja in druženja z vami!
 
VIR: Ekipa DIGI-SI
. . .

Editor

Avtor pri si24.news