Avtomobilizem

Dendo drive house – Mitsubishijeva celovita rešitev

Kako prihraniti pri strošku električne energije in goriva ter biti neodvisen od javnega električnega omrežja ter pomembno prispevati k ohranjanju okolja? Celovito rešitev ponuja Mitsubishijeva Dendo Drive House.

. . .
DDH je celovit sistem električnega oz. hibridnega vozila, dvosmernega polnilca, sončnih panelov in domače shranjevalne baterije in je zasnovan tako, da je brezhibno integriran kot del vašega doma. Mitsubishi želi kupcem svojh vozil obogatiti življenje in ga poenostaviti ob prehodu na elektrificirana vozila. Električna vozila se odlično odzivajo na način vožnje in so zanesljiv partner tudi, ko so v mirovanju, kar dokazuje Mitsubishi Outlander PHEV. DDH pa je ponudba, ki daje električnim vozilom dodano vrednost.

Lastnik Mitsubishijevega priključnega hibrida doma napolni svoje vozilo z uporabo sončne energije, hkrati pa lahko vrača elektriko svojega PHEV-a nazaj v dom. S tem se prihranijo stroški za električno energijo in se doprinese k ustvarjanju družbe z nizkim ogljičnim odtisom.

Mitsubishi Motors – Drive your Ambition

VIR: Mitsubishi
. . .

Editor

Avtor pri si24.news